Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Άγριες μαχαιριές στη Γοργόνα

Άγριες μαχαιριές στη Γοργόνα

1
astynomia peripoliko-empros
 

 16χρονος έδωσε ραντεβού σε 14χρονο και 17χρονο και τους μαχαίρωσε. Συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εχίνου

 
 Δίνει μάχη για τη ζωή του ο 14χρονος στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης
 
 
 
Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του χωριού Γοργόνα του δήμου Μύκης από τα άγρια μαχαιρώματα ανηλίκων που έλαβαν χώρα αργά το απόγευμα της Δευτέρας 30 Δεκεμβρίου.
 
16χρονος τους έδινε ραντεβού και τους μαχαίρωνε…
Όπως αναφέρει το αστυνομικό δελτίο ο 16χρονος δράστης το απόγευμα της ίδιας ημέρας, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους δύο συγχωριανούς του συναντήθηκε αρχικά με τον 14χρονο, έξω από τον οικισμό Γοργόνα της Ξάνθης, τον οποίο τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και το θώρακα. Ακολούθως, σε συνάντηση που είχε με τον 17χρονο, έξω από τον ίδιο οικισμό, του επιτέθηκε με μαχαίρι, τραυματίζοντας τον στον ώμο και το πρόσωπο.
Στη συνέχεια, τράπηκε σε φυγή και εντοπίσθηκε αργότερα στο 9ο χλμ της Εθνικής Οδού Ξάνθης – Εχίνου, φέροντας τραύματα από μαχαίρι στα χέρια του, τα οποία όπως προκύπτει προκάλεσε ο ίδιος. Συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εχίνου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) μαχαίρι, συνολικού μήκους 33 εκατοστών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Εχίνου.
 
Δίνει μάχη για τη ζωή του ο 14χρονος
Ο 14χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο 17χρονος και ο δράστης, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…