Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Πυρπολήθηκε 56χρονη γυναίκα στην Ξάνθη

Πυρπολήθηκε 56χρονη γυναίκα στην Ξάνθη

0
autoktonia-andimitriou
 

 Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα

 

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μέσα στο διαμέρισμά της επί της οδού Αν. Δημητρίου 66

 
Το μεσημέρι της Δευτέρας, 56χρονη γυναίκα στην Ξάνθη αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της μέσα στο διαμέρισμα της επί της οδού Αν. Δημητρίου 66. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η πυροσβεστική, έπειτα από κλήση γείτονα, καθώς και η αστυνομία και το ασθενοφόρο.
 
Φέρει 60% εγκαύματα
Ήταν λίγο μετά τη 1μ.μ. όταν γείτονας της άτυχης γυναίκας άκουσε τις κραυγές αγωνίας της. Μάλιστα, νομίζοντας ότι επρόκειτο για φωτιά, καθώς από το σπίτι έβγαιναν καπνοί, κάλεσε αμέσως την Πυροσβεστική. Ο ίδιος, αφού κατάφερε να μπει μέσα στο σπίτι, βρέθηκε αντιμέτωπος με τη φρικτή εικόνα της γειτόνισσας του να είναι τυλιγμένη στις φλόγες.
Μέσα σε λίγα λεπτά και ενώ η φωτιά είχε σβήσει, κατέφθασαν στο σημείο δύο πυροσβεστικά οχήματα καθώς και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής μαζί με τους άνδρες του ΕΚΑΒ μετέφεραν την άτυχη γυναίκα στο ασθενοφόρο μέσα σε μια κουβέρτα, καθώς έφερε στο σώμα της εγκαύματα σε ποσοστό 60%.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές εξετάζεται το ενδεχόμενο η γυναίκα να αυτοπυρπολήθηκε με οινόπνευμα, καθώς είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
 
Γεωργία Ταραξοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην Ορεστιάδα την Πέμπτη για πρόγραμμα κατοικιών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ο Ν. Δένδιας

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο κ. Δένδιας είχε ανακοινώσει την κατασκευή 700 νέων κατοικιώ…