Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 4 νέες απολύσεις στη ΣΕΚΑΠ

4 νέες απολύσεις στη ΣΕΚΑΠ

0
sekap psila 2-empros
 

 Στον Καρέλια παίρνουν μπόνους στη ΣΕΚΑΠ απόλυση!

 

Ασφαλιστικά καταθέτουν οι 4 νέοι απολυμένοι στη ΣΕΚΑΠ

 
 
Ακάθεκτη συνεχίζει την τακτική των απολύσεων η διοίκηση στη ΣΕΚΑΠ και πριν στεγνώσει το μελάνι της δικαστικής απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων που δικαίωσε τους 11 απολυμένους και τους 3 της BIO οι οποίοι και επανήλθαν στις θέσεις τους μέχρι την εκδίκαση της κύριας αγωγής τον Μάιο, άλλοι 4 εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ πήραν το ραβασάκι της απόλυσης
 
Ασφαλιστικά καταθέτουν οι 4 νέοι απολυμένοι στη ΣΕΚΑΠ
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε» οι εργαζόμενοι αυτοί αρνήθηκαν να υπογράψουν ατομική σύμβαση και απολύθηκαν ενώ ο δικηγόρος τους κ. Κουρτίδης ετοιμάζει να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της διοίκησης, ακολουθώντας την ίδια γραμμή.
 
Ο Καρέλιας και η ΣΕΚΑΠ…
Στο μεταξύ αίσθηση προκάλεσε και ιδιαιτέρως στη ΣΕΚΑΠ η ανακοίνωση ότι η καπνοβιομηχανία «Καρέλιας» μοιράζει μπόνους 2,5 εκ. ευρώ στους εργαζομένους της!
Ενδεικτικό είναι το σχόλιο του προέδρου του σωματείου εργαζομένων ΣΕΚΑΠ κ. Κώστα Γαβριηλίδη στο «Ε»: «Ο «Καρέλιας» επιλέγει να διαφημίζεται στο πανελλήνιο σε μια εποχή που απαγορεύονται οι διαφημίσεις τσιγάρων δίνοντας μπόνους στους εργαζομένους τους και η διοίκηση της ΣΕΚΑΠ επιλέγει να …δυσφημίζεται με τις απολύσεις και τις περικοπές στους μισθούς που κάνει. Αυτή είναι η διαφορά στη στρατηγική! Και θα φανεί σύντομα ποια επιλογή θα επιβραβευτεί από την αγορά και την κοινωνία»!
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στη σελίδα των φορολογουμένων μπαίνει από τον Οκτώβριο το Eispraxis

Σε πλήρη λειτουργία το νέο σύστημα επιδίωξης είσπραξης οφειλών Στην προσωπική θυρίδα όλων …