Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 4 νέες απολύσεις στη ΣΕΚΑΠ

4 νέες απολύσεις στη ΣΕΚΑΠ

0
sekap psila 2-empros
 

 Στον Καρέλια παίρνουν μπόνους στη ΣΕΚΑΠ απόλυση!

 

Ασφαλιστικά καταθέτουν οι 4 νέοι απολυμένοι στη ΣΕΚΑΠ

 
 
Ακάθεκτη συνεχίζει την τακτική των απολύσεων η διοίκηση στη ΣΕΚΑΠ και πριν στεγνώσει το μελάνι της δικαστικής απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων που δικαίωσε τους 11 απολυμένους και τους 3 της BIO οι οποίοι και επανήλθαν στις θέσεις τους μέχρι την εκδίκαση της κύριας αγωγής τον Μάιο, άλλοι 4 εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ πήραν το ραβασάκι της απόλυσης
 
Ασφαλιστικά καταθέτουν οι 4 νέοι απολυμένοι στη ΣΕΚΑΠ
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε» οι εργαζόμενοι αυτοί αρνήθηκαν να υπογράψουν ατομική σύμβαση και απολύθηκαν ενώ ο δικηγόρος τους κ. Κουρτίδης ετοιμάζει να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της διοίκησης, ακολουθώντας την ίδια γραμμή.
 
Ο Καρέλιας και η ΣΕΚΑΠ…
Στο μεταξύ αίσθηση προκάλεσε και ιδιαιτέρως στη ΣΕΚΑΠ η ανακοίνωση ότι η καπνοβιομηχανία «Καρέλιας» μοιράζει μπόνους 2,5 εκ. ευρώ στους εργαζομένους της!
Ενδεικτικό είναι το σχόλιο του προέδρου του σωματείου εργαζομένων ΣΕΚΑΠ κ. Κώστα Γαβριηλίδη στο «Ε»: «Ο «Καρέλιας» επιλέγει να διαφημίζεται στο πανελλήνιο σε μια εποχή που απαγορεύονται οι διαφημίσεις τσιγάρων δίνοντας μπόνους στους εργαζομένους τους και η διοίκηση της ΣΕΚΑΠ επιλέγει να …δυσφημίζεται με τις απολύσεις και τις περικοπές στους μισθούς που κάνει. Αυτή είναι η διαφορά στη στρατηγική! Και θα φανεί σύντομα ποια επιλογή θα επιβραβευτεί από την αγορά και την κοινωνία»!
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κώστας Σκρέκας: Ίδιες ή και χαμηλότερες σε σχέση με πέρυσι είναι οι τιμές των τροφίμων για το πασχαλινό τραπέζι

Το αρνί θα είναι κάτω από 10 ευρώ στο «Καλάθι του Πάσχα» Για τιμές ίδιες ή και χαμηλότερες…