Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Πιο ανθρώπινος ο Δήμος Αβδήρων το 2014

Πιο ανθρώπινος ο Δήμος Αβδήρων το 2014

0
ethelontismos
 

 Συστήνεται ομάδα εθελοντών οι οποία θα προσφέρει δράσεις κοινής ωφέλειας

 

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος προκειμένου να καταρτιστεί μητρώο εθελοντών στον Δήμο

 
 
Ένα ακόμη πιο ανθρώπινο πρόσωπο ετοιμάζεται να δείξει ο Δήμος Αβδήρων το 2014. Έτσι, από την πρώτη μέρα του έτους ανακοίνωσε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να συγκροτηθεί Ομάδα Εθελοντών με έδρα την Γενισέα. Σκοπός της ομάδας αυτής θα είναι η παροχή υπηρεσιών σε διάφορους τομείς όπως η κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη, η συμπαράσταση και ενημέρωση ανέργων, η πολιτική προστασία, ο καθαρισμός παραλιών και κοινόχρηστων χώρων και γενικότερα οι δράσεις κοινής ωφέλειας.
 
Έκκληση των ενδιαφερόμενων για συμμετοχή
Ο Δήμος καλεί όλους τους πολίτες που ενδιαφέρονται να συμβάλλουν στους σκοπούς της ομάδας να καταθέσουν αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος, προκειμένου να καταρτιστεί μητρώο εθελοντών στον Δήμο. Όπως αναφέρει στο «Ε» ο Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης, οι δράσεις της ομάδας θα καθοριστούν αφού διαγνωστεί το ενδιαφέρον των εθελοντών.
Να σημειώσουμε ότι όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να βρει τις σχετικές αιτήσεις είτε στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Αβδήρων είτε στη Γενισέα (κτήριο πρώην ΔΕΥΑΒ), όπου και κατατίθενται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 2541352517.
 
Γεωργία Ταραξοπούλου
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ανοίγει από ώρα σε ώρα το taxisnet για τις φορολογικές δηλώσεις 2024

Προσυμπληρωμένες δηλώσεις για μισθωτούς και συνταξιούχους – Ποιοι θα πρέπει να κάνουν τροπ…