Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Το 2014 είναι… ανδρική υπόθεση!

Το 2014 είναι… ανδρική υπόθεση!

0
its a boy-web
 

 Τρία νέα ξανθιωτάκια είδαν το φως της μέρας για πρώτη φορά την 1η Ιανουαρίου

 

Το έριξαν έξω οι Ξανθιώτες. Βούλιαξε η «παραλία» Ξάνθης. Χωρίς δυσάρεστα γεγονότα η πρώτη μέρα του 2014

 
 
Το καλύτερο δώρο έκαναν στους γονείς τους για την Πρωτοχρονιά με το ερχομό τους τρία αγοράκια που είδαν για πρώτη φορά το φως της μέρας την 1η Ιανουαρίου 2014 στη μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης. Το «ποδαρικό» έκανε ο μικρός Κιουντάν, ο οποίος φαίνεται να είναι και «γουρλής», καθώς, όπως επιβεβαιώνουν και οι τοπικές αρχές, δεν σημειώθηκαν δυσάρεστα περιστατικά.
 
Τρία υγιέστατα αγοράκια τα πρώτα μωρά του χρόνου
Λίγο μετά τη μια και μισή το μεσημέρι και με την βοήθεια του γιατρού Αλέξανδρου Μπασονίδη, πήρε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της το τρίτο της παιδί η Τσιδέμ, κάνοντας «ποδαρικό» στο πιο τρυφερό τμήμα του Νοσοκομείου. Ο μικρός Gündoan (Κιουντάν) είναι ένα υγιέστατο αγοράκι που γεννήθηκε φυσιολογικά και ζύγιζε 3,650 κιλά. Πεντέμισι ώρες αργότερα ο κ. Μπασονίδης ξεγέννησε με καισαρική τον πρωτότοκο γιο μιας οικογένειας, που ζύγιζε 3,580 κιλά, ενώ λίγο αργότερα, στις 20:20 το τέταρτο παιδάκι μιας ακόμη ξανθιώτικης οικογένειας γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό ζυγίζοντας 3,660 κιλά.
 
Ηρεμία, τάξη και ασφάλεια έφερε το 2014
Χωρίς δυσάρεστα περιστατικά μπήκε το 2014 για την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Όπως αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές το τμήμα δεν δέχτηκε σοβαρές κλήσεις, ενώ οι Πυροσβέστες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν δύο όχι και τόσο σοβαρά περιστατικά στον οικισμό Κιμμερίων. Η πρώτη κλήση αφορούσε ένα αυτοκίνητο που τυλίχτηκε στις φλόγες εξαιτίας ηλεκτρολογικού προβλήματος χωρίς να υπάρξουν θύματα, ενώ η δεύτερη ένα σπίτι, την φωτιά του οποίου είχαν σβήσει οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες μέχρι να πάει το όχημα. Μια από της πιο ήρεμες μέρες ήταν η 1η Ιανουαρίου και για το τμήμα των Επειγόντων Περιστατικών. Σύμφωνα με τον νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης Αθανάσιο Πάσχου, τα περιστατικά περιορίστηκαν περίπου στα μισά χωρίς να υπάρξει κάποια σοβαρή περίπτωση. «Προς έκπληξή μας είχαμε μια από τις πιο ήρεμες μέρες. Μακάρι να συνεχίσει έτσι η χρονιά» αναφέρει στο «Ε» ο ίδιος.
 
Το έριξαν έξω οι Ξανθιώτες
Το νέο έτος καλωσόρισαν οι Ξανθιώτες με πυροτεχνήματα στην Κεντρική Πλατεία, αλλά και σε διάφορες γωνιές της πόλης. Μικροί και μεγάλοι βάλανε φωτιά στην νυχτερινή ζωή της Ξάνθης, δίνοντας μια μικρή γιορτινή ανάσα στους καταστηματάρχες. Το επίκεντρο του εορτασμού αποτέλεσε η «παραλία», γεγονός που δημιούργησε κυκλοφοριακό κομφούζιο στους γύρω δρόμους. Λίγο πιο ήσυχα ήταν τα πράγματα το βράδυ της Τετάρτης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν γέμισαν τα καφέ-μπαρ της πόλης. Πολλοί όμως ήταν και αυτοί που επέλεξαν μια πιο οικογενειακή ατμόσφαιρα γιορτάζοντας εντός των τειχών συντροφιά με συγγενείς, φίλους, καλό φαγητό και το παραδοσιακό χαρτάκι…
 
Γεωργία Ταραξοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γιάννης Μάγγος: «Απαιτούμε δικαίωση για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του γιου μας»

Ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου μιλά στο «Ε» για τον χαμό του, την ατιμωρησία των υπεύθυνων κα…