Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Πήγε να βοηθήσει και τον λήστεψαν

Πήγε να βοηθήσει και τον λήστεψαν

0
astynomikoi peripoliko-web
 

 Τρία άτομα κάλεσαν για βοήθεια στο Ζυγό 56χρονο και του επιτέθηκαν αφαιρώντας του 600 ευρώ

 

Άμεσα εντόπισε και συνέλαβε τους δύο από τους τρεις δράστες η Ασφάλεια. Οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα 37χρονος και 28χρονη

 
 
Μία περιπέτεια έζησε το βράδυ της Δευτέρας 56χρονος, όταν του επιτέθηκαν τρία άτομα στο Ζυγό και τον λήστεψαν με τη χρήση σωματικής βίας. Άμεσα κινητοποιήθηκε η αστυνομία που συνέλαβε τους δύο από τους τρεις δράστες, έναν 37χρονο και μία 28χρονη, ενώ ο τρίτος αναζητείται και η αστυνομία έχει λάβει περιγραφές και εκτιμά ότι είναι ζήτημα ημερών ο εντοπισμός του.
Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ο 56χρονος δέχθηκε τηλεφωνική κλήση από την 28χρονη ότι χάλασε το αμάξι της στο Ζυγό. Επειδή την ήξερε έσπευσε να βοηθήσει, ωστόσο εκεί βρέθηκε αντιμέτωπος με τρία άτομα, συμπεριλαμβανομένης της 28χρονης, που με τη χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο, ενώ του προκάλεσαν και ελαφρύ τραυματισμό.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ξάνθης με βάση τις πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά που έλαβαν εντόπισαν και συνέλαβαν του δύο από τους τρεις άνδρες σε χωριό της Ξάνθης, ενώ βρέθηκε και το κινητό τηλέφωνο που αποδόθηκε στον 56χρονο.
Ο ίδιος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.
Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, ενώ αντιμετωπίζουν πρόβλημα και με εξαρτήσεις.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, ενώ οι ίδιοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης. Οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη του συνεργού τους.
 
Ελένη Διαφωνίδου

ediafonidou@empros.gr

 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…