Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ο Δ. Γαλανόπουλος εκλέχθηκε στο Γ.Σ. της ΑΔΕΔΥ

Ο Δ. Γαλανόπουλος εκλέχθηκε στο Γ.Σ. της ΑΔΕΔΥ

0
galanopoulos adedy
 

 Ήρθε 2ος στην ΔΑΚΕ

 

Μεγάλη επιτυχία για τον πρόεδρο του συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων Ξάνθης

 
 
Άκρως επιτυχημένη ήταν η υποψηφιότητα του Δημήτρη Γαλανόπουλου στις εκλογές της ΑΔΕΔΥ που διεξήχθηκαν την περασμένη Παρασκευή αφού κατάφερε να εκλεγεί στο γενικό συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ. Η επιτυχία του είναι αξιοσημείωτη καθώς από πρόεδρος του Πρωτοβάθμιου συλλόγου Δημοτικών Υπάλληλων Ξάνθης και γενικός γραμματέας του γενικού συμβουλίου της ΠΟΕ – ΟΤΑ περνά πλέον στην τριτοβάθμια βαθμίδα στο ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο των δημοσίων υπαλλήλων την ΑΔΕΔΥ.
 
Ήρθε 2ος στην ΔΑΚΕ
Οι εκλογές την ΑΔΕΔΥ ήταν παραταξιακές. Ο κ. Γαλανόπουλος κατέβηκε υποψήφιος με την ΔΑΚΕ και ήρθε δεύτερος με 143 ψήφους έναντι 144 του συνυποψηφίου του Βασίλη Πολυμερόπουλου προέδρου της ΠΟΕ – ΟΤΑ. Αναφορικά με τις εκλογές στην ΑΔΕΔΥ , υπερίσχυσε και πάλι η ΠΑΣΚΕ με 22 έδρες με δεύτερη τη ΔΑΚΕ 19 όμως και οι δυο παρατάξεις που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ αντίστοιχα σημείωσαν μείωση των δυνάμεών τους. Αντίθετα αύξησαν τις δυνάμεις τους και τις έδρες τους οι αριστερές παρατάξεις με την ΑΣΚ – ΟΤΑ (ΣΥΡΙΖΑ να καταλαμβάνει 14 έδρες της ΔΑΣ (ΚΚΕ) 11 έδρες και την Δημοσιοϋπαλληλική Ανατροπή (Ανεξάρτητη Κίνηση του πρώην προέδρου Μπαλασόπουλου) 8 έδρες.
Η ανάδειξη του γενικού συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, Να σημειώσουμε ότι απαιτείται ευρεία συναίνεση καθώς οι έδρες της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ δεν επαρκούν για ..…συγκυβέρνηση στην ΑΔΕΔΥ.
 
Δ. Γαλανόπουλος: «Μας περιμένουν δύσκολοι αγώνες…»
Ο κ. Γαλανόπουλος μιλώντας στο «Ε» εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίησή του για την εκλογή του: «Το γεγονός ότι εκλέχθηκα στο γενικό συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ με χαροποιεί αλλά παράλληλα με επιφορτίζει με ευθύνη. Σ’ αυτή την δύσκολη οικονομικά συγκυρία οι δημόσιοι υπάλληλοι βάλλονται από παντού, έχουν στοχοποιηθεί λες και αυτοί είναι υπεύθυνοι για όλα τα δεινά που έχουν βρει την χώρα μας.. Γι αυτό πρέπει να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί γιατί μας περιμένουν δύσκολοι αγώνες…».
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκδήλωση με θέμα τη βία στα σχολεία από την ΕΛΜΕ Ξάνθης και τον Διδασκαλικό Σύλλογο Ξάνθης

Θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι» σήμερα το απόγε…