Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Λειτουργεί το Κοινωνικό Φροντιστήριο της ΕΛΜΕ

Λειτουργεί το Κοινωνικό Φροντιστήριο της ΕΛΜΕ

0
koinoniko frontistirio
 
 

Στο χώρο του Εσπερινού Λυκείου Ξάνθης καθημερινά εκτός Παρασκευής

 

14 καθηγητές προσφέρουν δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές όλων των τάξεων

 
 
Το κενό της πολιτείας που …ξέχασε να θέσει σε λειτουργία το θεσμό της ενισχυτικής διδασκαλίας τον οποίο εισήγαγε (ω σχήμα οξυμωρον!) σε εποχές προ κρίσης και διέκοψε στα χρόνια της κρίσης, έρχεται να καλύψει το Κοινωνικό Φροντιστήριο που έστησε οι καθηγητές μέλη της ΕΛΜΕ Ξάνθης.
 
Λειτουργεί το Κοινωνικό Φροντιστήριο της ΕΛΜΕ στο Εσπερινό Λύκειο
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο άνοιξε τις πύλες του και φέτος για Τρίτη συνεχή χρονιά και λειτουργεί εδώ και δύο βδομάδες στο χώρο του Εσπερινού Λυκείου Ξάνθης, Οι 14 καθηγητές προσφέρουν δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές όλων των τάξεων και ιδιαίτερα των μαθητών της Λυκείου που θα δώσουν πανελλήνιες. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο είναι ανοιχτό για όλους τους μαθητές και ιδιαίτερα για αυτούς που δεν έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν και να παρακολουθήσουν μαθήματα σε κάποιο ιδιωτικό. Η διδασκαλία γίνεται από τις 3 μ.μ.– 5.30μ.μ. καθημερινά εκτός Παρασκευής: «Προσπαθούμε να καλύψουμε τα κενά που δημιούργησε η πορεία η οποία διέκοψε την ενισχυτική διδασκαλία ιδιαίτερα αυτή την εποχή που την έχουν πιο πολύ ανάγκη τα παιδιά. Εκτός απ’ αυτή τη δομή που λειτουργεί οργανωμένα υπάρχει και αφανής εργασία των καθηγητών στα σχολεία που έχουν καθιερώσει να κάνουν έξτρα διδασκαλία εκτός ωραρίου. Θέλουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά. Όλοι οι καθηγητές είναι πολύ ευαισθητοποιημένοι και υπάρχει συμμετοχή», σημειώνει η πρόεδρος της ΕΛΜΕ κα Μαρία Λουκοπούλου.
 
Δωρεάν διδασκαλία και στο Ίδρυμα
Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία στα μαθήματα της Έκθεσης και των Αρχαίων (άγνωστο κείμενο , συντακτικό γραμματική) παραδίδονται και στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης. Στους μαθητές διδάσκουν έκθεση ο φιλόλογος – συγγραφέας κ. Θανάσης Μουσόπουλος και Αρχαία η καθηγήτρια Φιλολογίας κα Δήμητρα Κατάκη.
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου
 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε τροχιά αναβάθμισης το ελικοδρόμιο Σαμοθράκης

Το έργο, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ, έχει αντικείμενο την επισκευή και συντήρηση των εγκα…