Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Ενέδρα σε λαθροκυνηγό

Ενέδρα σε λαθροκυνηγό

0
agrioxoiros
 

 Οι θηροφύλακες του καταφυγίου  άγριας ζωής Νέστου συνέλαβαν άτομο για παράνομο κυνήγι αγριόχοιρου

 

Πέρα από την έλλειψη κυνηγετικής άδειας ο παραβάτης είχε επιδοθεί στο κυνήγι αγριόχοιρου μέσα στο χώρο του καταφυγίου

 
Σε παράνομο κυνήγι αγριόχοιρου είχε επιδοθεί κυνηγός στην περιοχή μας τον τελευταίο καιρό. Οι ενέργειες του είχαν κινήσει τις υποψίες των θηροφυλάκων του καταφυγίου άγριας ζωής Νέστου, οι οποίοι μετά από παρακολούθηση ημερών τον συνέλαβαν το απόγευμα της Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου.
Συγκεκριμένα, οι θηροφύλακες του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης Μαυρίδης Δημήτριος, Βασίλας Παναγιώτης καθώς και οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες Πυλαρινός Ιωάννης και Σαρχόσης Ιωάννης μετά από έρευνα και παρακολούθηση πολλών ημερών, εντόπισαν μία αυτοσχέδια φυλάκτρα για κυνήγι αγριόχοιρου εντός του καταφυγίου.
Γύρω στις 7 το απόγευμα εντοπίσθηκε στην περιοχή ένα άτομο με κυνηγετικό όπλο το οποίο είχε σκοπό να επιδοθεί σε κυνήγι αγριόχοιρου. Οι θηροφύλακες αφού τον συνέλαβαν διαπίστωσαν ότι πέρα από το ότι κυνηγούσε στον εν λόγω χώρο, δεν είχε και θεωρημένη άδεια θήρας. Έτσι, του κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο και κατατέθηκε εις βάρος του μήνυση στο Δασαρχείο Ξάνθης.
«Η σύλληψη είναι μια ακόμη επιτυχία για το σύλλογο μας. Το άτομο αυτό όχι μόνο κυνηγούσε παράνομα, αλλά και μέσα στο χώρο του καταφύγιου» αναφέρει στο «Ε» ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης Αθανάσιος Καραγιάννης.
Όσο αφορά τον παραβάτη, η πράξη του αυτή μπορεί να τον οδηγήσει ακόμη και στη φυλακή.
 
Γεωργία Ταραξοπούλου
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…