Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση 20η και τελευταία συνεδρίαση του περιφερειακό συμβουλίου ΑΜΘ για το 2013

20η και τελευταία συνεδρίαση του περιφερειακό συμβουλίου ΑΜΘ για το 2013

0
perif symvoylio
 

 Σύντομη και διαδικαστική η συνεδρίαση. Δίνει το «πράσινο φως» για να προχωρήσουν οι ενέργειες για το νέο νοσοκομείο Κομοτηνής

 
 
Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης θα πραγματοποιηθεί η 20η και τελευταία συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου ΑΜΘ για το 2013, με πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Πρώτο και κύριο θέμα της ημερήσιας διάταξης με διαδικαστικό χαρακτήρα είναι η συζήτηση και έγκριση της πράξης για τη μελέτη και κατασκευή του νέου νοσοκομείου Κομοτηνής. Το όργανο θα κληθεί επίσης να εγκρίνει το θεωρημένο πρόγραμμα έργων και εργασιών δημόσιας δασοπονίας των δασικών υπηρεσιών Νομού Έβρου και νομού Ξάνθης.
 
Τα πέντε θέματα της ημερήσιας διάταξης
1.Συζήτηση και έγκριση ένταξης της πράξης με τίτλο «ΜΕΛΕΤΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ και ΟΠΣ 445813 ,στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονίας – Θράκης 2007 – 2013»
2.Έγκριση του θεωρημένου Προγράμματος Έργων και Εργασιών Δημόσιας Δασοπονίας των Δασικών Υπηρεσιών Ν. Έβρου, για το έτος 2014.
3.Έγκριση Προγράμματος εκτέλεσης Έργων και Εργασιών Δημόσιας και μη Δημόσιας Δασοπονίας του Ν. Ξάνθης , για το έτος 2014.
4.Έγκριση σχεδίου Προγραμματικών Συμβάσεων για την παραχώρηση/διάθεση αυτοκινήτων, από τον Ε.Φ.Ε.Τ., ορισμός εκπροσώπων για την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης, σύσταση της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης και ορισμός εκπροσώπων για την παράδοση παραλαβή.
5.Επικύρωση πρακτικού 14ης ,15ης και 16ης Συνεδρίασης έτους 2013, του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο συνάντησε ο περιφερειάρχης ΑΜΘ,Πρωτοσέλιδο

Ο κ. Τοψίδης συμμετείχε σε αποστολή από τη Ροδόπη, αποτελούμενη από τον μητροπολίτη Μαρωνε…