Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Στην ομάδα επίλεκτων Ευρώπης η Ομέρογλου Μινεβέρ

Στην ομάδα επίλεκτων Ευρώπης η Ομέρογλου Μινεβέρ

0
afisa minever
 

 Σημαντική διάκριση για την Ξανθιώτισσα αθλήτρια τάε – κβον – ντο

 

Θα αντιμετωπίσει την Κορεάτισσα πρωταθλήτρια Ασίας σε αγώνα που θα γίνει στο Μόναχο

 
 
 
Παρούσα σε μία ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση θα είναι η Ξανθιώτισσα αθλήτρια του Τάε – Κβον – Ντο, Ομέρογλου Μινεβέρ.
Μετά τις συμμετοχές της στο Πανευρωπαϊκό που έγινε στην Πορτογαλία και το Διεθνές τουρνουά που έγινε στο Ισραήλ πριν λίγο καιρό, διοργανώσεις στις οποίες η Μινεβέρ βρέθηκε μέσα στην 5άδα, σειρά έχει αυτό το Σάββατο (30/11) το Μόναχο, όπου η Μινεβέρ θα διεκδικήσει άλλον ένα διεθνή τίτλο.
Η 18χρονη κλήθηκε στην ομάδα επίλεκτων αθλητών Ευρώπης που θα τεθεί αντιμέτωπη απέναντι στην Εθνική Ομάδα της Κορέας.
Συγκεκριμένα η Ξανθιώτισσα (που αγωνίζεται στο σύλλογο ΑΣ Τάε Κβον Ντο Χρυσούπολης) θα αναμετρηθεί σε έναν αγώνα με την Κορεάτισσα πρωταθλήτρια Ασίας Jung Run Hwa στην κατηγορία -62 κιλών νεανίδων!
 
Στους 16 επίλεκτους της Ευρώπης
 Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίλεκτη ομάδα της Ευρώπης θα στελεχωθεί από οκτώ άνδρες και οκτώ γυναίκες, όλοι πρωταθλητές σε διάφορα κράτη της Ευρώπης.
Οι Ευρωπαίοι επίλεκτοι θα αναμετρηθούν στις αντίστοιχες κατηγορίες με τους αθλητές της Εθνικής Κορέας, μίας χώρας με παράδοση στο taekwondo, με πολλούς πρωταθλητές στη σύνθεσή της.
Στη 16μελή αποστολή της Ευρώπης, εκτός της Μινεβέρ βρίσκεται ακόμη ένας Έλληνας αθλητής, ο Ελευθέριος Φακίνος του Αίαντα, ενώ η προπονήτρια του συλλόγου «Πρόμαχος» Ορεστιάδας, Ευγενία Ελευθεριάδου, θα συνοδεύσει τους Φακίνο, Μινεβέρ στο ταξίδι τους στο Μόναχο.
 
Ι. Θεοδώρου: «Θα αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες»
 Προπονητής της Ομέρογλου Μινεβέρ στο σύλλογο «ΑΣ Τάε – Κβον – Ντο Χρυσούπολης» είναι ο Ιωάννης Θεοδώρου, ο οποίος μετά και την τελευταία κλήση της αθλήτριας στην ομάδα επίλεκτων Ευρώπης δήλωσε:
«Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για την Μινεβέρ να δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι σε μία αξιόλογη και δύσκολη αντίπαλο, την πρωταθλήτρια Κορέας – Ασίας και, σίγουρα θα αποκομίσει τεράστιες εμπειρίες για την αθλητική της εξέλιξη. Η Μινεβέρ εξάλλου ασχολείται μόλις πέντε χρόνια με το Τάε – Κβον – Ντο και η εξέλιξη της είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Θεωρώ ότι είναι τιμή για την Ελλάδα να συμμετέχουν αθλητές της στην επίλεκτη ομάδα Ευρώπης και εύχομαι στην αθλήτριά μας, όπως και στον Φακίνο του «ΑΣ Αίαντας» καλή επιτυχία και νίκες μαζί με τους υπόλοιπους συναθλητές τους.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στην προπονήτρια Ευγενία Ελευθεριάδου του συλλόγου «Πρόμαχος» Ορεστιάδας, για την κλήση της στο να προπονήσει και να συνοδεύσει τους δύο Έλληνες αθλητές σε αυτή τη διοργάνωση. Της εύχομαι καλή επιτυχία και ανυπομονώ να μας μεταφέρει την εμπειρία της μετά από αυτή την αποστολή».
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
  • omeroglou minever kontino

    Στην Εθνική Ομάδα Tae-Kwon-Do η Ομέρογλου Μινεβέρ

    Πήρε το χρυσό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και μαζί το «εισιτήριο» για το Πανευρωπαϊκό  …
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εορτάζεται η παγκόσμια ημέρα Τάι Τσι & Τσι γκονγκ την Κυριακή

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Αγριάνη Την Κυριακή 28 Απριλίου και ώρα 11.00 το Κέντρο…