Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ήρθαν τα χιόνια στον «Ερύμανθο»

Ήρθαν τα χιόνια στον «Ερύμανθο»

0
dasiko xorio1
 

 15 πόντους χιόνι στο Δασικό χωριό και στο Λειβαδίτη

 

Ανοιχτός ο δρόμος …Καλώς να ορίσετε!

 
 
Ήρθαν τα χιόνια στα ορεινά του νομού μας αφού χθες χιόνισε στο Λειβαδίτη και το ύψος του χιονιού στο Δασικό χωριό «Ερύμανθος» έφτασε στους 15 πόντους. Λευκές μέρες και λευκές νύχτες ετοιμάζονται να δουν τα Καταφύγια στο Λειβαδίτη και το Δασικό χωριό αφού η επισκεψιμότητα αυτή την περίοδο και ιδιαίτερα όταν έχει χιόνι φτάνει στα ύψη!
 
Ανοιχτός ο δρόμος …Καλώς να ορίσετε!
Πρωί – πρωί έπιασε δουλειά το εκχιονιστικό μηχάνημα της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης καθαρίζοντας όλο το οδικό δίκτυο και έτσι – όπως μας διαβεβαιώνει ο αντιδήμαρχος Σταυρούπολης κ. Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα προσβασιμότητας στο Λειβαδίτη: «Το Δασικό χωριό στο Λειβαδίτη και όλη η ορεινή περιοχή της Σταυρούπολης περιμένουν τους χειμερινούς επισκέπτες. Οι λάτρεις που χιονιού και της φύσης μπορούν να έρθουν για μια ημερήσια βόλτα ή για ένα Σαββατοκύριακο στο Δασικό χωριό. Έχουν την επιλογή να πιουν τον καφέ τους και να γευτούν τις παραδοσιακές γεύσεις αφού στο δασικό χωριό λειτουργεί νυχθημερόν αναψυκτήριο και εστιατόριο», επισημαίνει ο κ. Παπαδόπουλος.
 
Η διαμονή στον «Ερύμανθο»
Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα ο δήμος Ξάνθης έχει εκμισθώσει σε ιδιώτη το αναψυκτήριο και το εστιατόριο και έχει καθορίσει με απόφασή του τον τιμοκατάλογο διαμονής στους οικίσκους του Δασικού χωριού. Επισημαίνουμε ότι η διαμονή για ένα Σαββατοκύριακο (μια διανυκτέρευση) σε σπιτάκι που έχουν τη δυνατότητα να μείνουν 5 άτομα στοιχίζει 70 ευρώ ενώ για γκρουπ (πάνω από 5 άτομα) γίνεται έκπτωση 30%.
Το Δασικό χωριό «Ερύμανθος» αποτελείται από 12 ξύλινα φινλανδικού τύπου σπιτάκια, τοποθετημένα αραιά αραιά μέσα στα έλατα. Το καθένα είναι 65 τ.μ. με δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, σαλόνι με τζάκι και πλήρη κουζίνα με τραπεζαρία.. Για να κλείσετε τηλεφωνείστε στα: 25410 63710 και 2541
20 350115.
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Φύσηξε» και γεμίσαμε σκόνη στην Ξάνθη

Καλυμμένα τα αυτοκίνητα, οι δρόμοι και τα μπαλκόνια – Μιλά ο καθηγητής ΔΠΘ και Διευθυντής …