Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Απόπειρα αυτοκτονίας στην «παραλία» της Ξάνθης

Απόπειρα αυτοκτονίας στην «παραλία» της Ξάνθης

0
apopeira xanthi
 

 Νέος άνδρας απειλούσε να πέσει στο κενό από το μπαλκόνι στον β’ όροφο τριώροφης οικοδομής

 

Μεταπείστηκε από τους αστυνομικούς και έκανε πίσω…. Λίγο αργότερα ο πατέρας του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το σοκ που υπέστη

 
 
Εμβρόντητοι έμειναν περαστικοί και γείτονες της πολυσύχναστης οδού Βασ. Κωνσταντίνου όταν γύρω στις 2.30 χθες το μεσημέρι άκουσαν κραυγές απόγνωσης και είδαν έναν νέο άνδρα ν’ απειλεί να πέσει στο κενό ανεβασμένος σε μια καρέκλα στο μπαλκόνι του σπιτιού του στον β’ όροφο τριώροφης οικοδομής!
 
Τα’ χασαν οι περαστικοί – Άμεση κινητοποίηση αστυνομίας και πυροσβεστικής
Άμεσα κλήθηκαν η αστυνομία και η πυροσβεστική και έσπευσαν στο σημείο. Παρόντες ήταν και ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γιώργος Γκοδοσίδης και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ξάνθης κ. Χρήστος Κολογουλίδης. Άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης άρχισαν να συζητούν με τον προτιθέμενο αυτόχειρα προκειμένου να τον καθυστερούσουν ώστε να μην προβεί στο απονενοημένο διάβημά του να πέσει στο κενό, να τον ηρεμήσουν και να τον συνετίσουν. Την ίδια στιγμή μια ομάδα αστυνομικών και πυροσβεστών μπήκε στην οικοδομή και κατευθύνθηκε προς το διαμέρισμά του. Τελικά ο άνδρας πείστηκε κατέβηκε απ’ την καρέκλα και μπήκε μέσα στο σπίτι όπου στο μεταξύ είχαν εισέλθει οι αστυνομικοί οι οποίοι και τον συνέλαβαν οδηγώντας τον στο Τμήμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και για το λόγο αυτό λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης για ιατρική παρακολούθηση.
 
Στο νοσοκομείο και ο πατέρας του…
Το περιστατικό αυτό προκάλεσε αναστάτωση στους περαστικούς, συντάραξε όμως και την οικογένεια του άνδρα. Λίγο αργότερα ο πατέρας του δεν άντεξε και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο…Πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται ως ενδεχόμενο ο άνδρας να οδηγήθηκε σ’ αυτή την ενέργεια λόγω έντασης σε πιθανά οικογενειακά ζητήματα.
 
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…