Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Κάλβο: «Θα βάλω κι άλλα, ομορφότερα γκολ στη συνέχεια»!

Κάλβο: «Θα βάλω κι άλλα, ομορφότερα γκολ στη συνέχεια»!

0
calvo-kassapidis
 

Πραγματοποιήθηκε χθες η απονομή του βραβείου στον Ισπανό για το γκολ της 11ης αγωνιστικής

 

«Οικογενειακό διπλό», προπόνηση και… ρεπό για τη Skoda Ξάνθη

 
 
Η 2η βράβευση ποδοσφαιριστή της Skoda Ξάνθη για τη φετινή χρονιά, από τη Super League, έγινε χθες με την απονομή του τροπαίου για το ομορφότερο γκολ της 11ης αγωνιστικής στον Κάρλος Κάλβο. Η πρώτη αφορούσε τον Εστέμπαν Σολάρι που είχε αναδειχθεί MVP της 7ης αγωνιστικής με το χατ-τρικ και την εμφάνισή του κόντρα στην Καλλονή.
 
Οι μισοί ψήφισαν Κάλβο!
 Ο Ισπανός μέσος αναδείχθηκε πρώτος στη σχετική ψηφοφορία των Ελλήνων φιλάθλων για το γκολ που πέτυχε με μία εκτέλεση φάουλ σπάνιας ομορφιάς στο 37ο λεπτό του αγώνα στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, με το οποίο σημείωσε το 1-1 και δίκαια συγκέντρωσε το 50,81% των ψήφων στην κατηγορία Best Goal.
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal της 11ης αγωνιστικής:
Κάρλος Κάλβο (Skoda Ξάνθη) 50,81%
Χρήστος Τζάνης (Πανθρακικός) 25,13%
Βίκτωρ Κλωναρίδης (Παναθηναϊκός) 24,06%+
 
«Ελπίζω να πετύχω κι άλλα, ομορφότερα γκολ στη συνέχειỨ
«Πολύ ευτυχισμένος» δήλωσε ο Κάρλος Κάλβο κατά τη διάρκεια της βράβευσης, ενώ υποσχέθηκε κι άλλα, ακόμη πιο όμορφα γκολ στη συνέχεια.
Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο Ισπανός μέσος:
Κ.Κ.: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που το γκολ μου ψηφίστηκε ως το ομορφότερο από τους φιλάθλους. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι για να βοηθάω την ομάδα. Θεωρώ ότι δεν ήταν το ομορφότερο γκολ που έχω βάλει, παλιότερα είχα πετύχει εξίσου ωραία γκολ και θα βάλω κι άλλα, ακόμη πιο όμορφα στη συνέχεια. Οι φίλαθλοι να περιμένουν πολλά περισσότερα από εμένα στη συνέχεια και από την πλευρά τους, τους καλώ να έρθουν και να γεμίσουν το γήπεδο γιατί όταν έχουμε τον κόσμο δίπλα μας βοηθάει σημαντικά».
Την απονομή στον Κάρλος Κάλβο έκανε ο πρόεδρος του ξανθιώτικου συλλόγου φιλάθλων «xanthifans» Λευτέρης Κασαπίδης ο οποίος από την πλευρά του, αφού συνεχάρη τον Ισπανό παίκτη δήλωσε:
Λ.Κ.: «Για εμάς ως «xanthifans» είναι μεγάλη τιμή που κάνουμε την απονομή του βραβείου. Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των μελών τον Κάλβο για το γκολ που πέτυχε με τη Skoda Ξάνθη και ελπίζουμε να έρθουν κι άλλες βραβεύσεις και νίκες στη συνέχεια».
Τέλος ο Κάλβο αφιέρωσε το βραβείο του «στην οικογένειά μου και τη σύντροφό μου που βρίσκεται εδώ στην Ξάνθη και με υποστηρίζει».
 
«Οικογενειακό διπλό», προπόνηση και… ρεπό
Προπόνηση το πρωί και «οικογενειακό διπλό» με αντίπαλο την Ομάδα Νέων το απόγευμα, περιλάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα της Skoda Ξάνθη. Και για σήμερα το πρωί έχει προγραμματιστεί προπόνηση ενώ στη συνέχεια οι παίκτες θα απολαύσουν μιάμιση ημέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης καθώς για την Κυριακή είναι προγραμματισμένο το ρεπό της εβδομάδας, ενώ η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, ώστε να αρχίσει ουσιαστικά και η προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος, την Κυριακή 24/11 με αντίπαλο τον Παναιτωλικό εντός έδρας.
Να υπενθυμίσουμε ότι στο παιχνίδι Ξάνθη – Παναιτωλικός της μεθεπόμενης Κυριακής ο Ράινερ Μάουρερ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χοσέμι που είναι τιμωρημένος (κόκκινη κάρτα στην Τρίπολη), ενώ αναμένεται να επιστρέψουν οι τραυματίες Βάλλας και Κομεσίδης.
 
Δημητρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …