Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Κάρλος Κάλβο ο… καλλιτέχνης

Κάρλος Κάλβο ο… καλλιτέχνης

0
kalvo
 

Το βραβείο για το ομορφότερο γκολ της 11ης αγωνιστικής κέρδισε ο Ισπανός μέσος της Skoda Ξάνθη

 

Χοσέμι: «Άδικη η αποβολή μου» – συνεχίζονται τα παράπονα για τον διαιτητή Κουτσιαύτη

 
 
 
Μία ημέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης για τους παίκτες της Skoda Ξάνθη ήταν η χθεσινή, καθώς το πρόγραμμα της ομάδας είχε ρεπό.
Μετά το δύσκολο παιχνίδι και την υπερπροσπάθεια στην αναμέτρηση της Δευτέρας, στην Τρίπολη, απέναντι στον Αστέρα και το ισόπαλο 2-2 με το οποίο έφυγαν από το «Θ. Κολοκοτρώνης», οι Ξανθιώτες ποδοσφαιριστές έκαναν αποθεραπεία την Τρίτη, ενώ χθες απόλαυσαν το ρεπό και πήραν τις απαραίτητες ανάσες.
Στη συνέχεια εξάλλου, παρά το γεγονός ότι υπάρχει κενό στο πρωτάθλημα, η ένταση των προπονήσεων θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα ώστε να διατηρηθεί και ο καλός ρυθμός. Τόσο για σήμερα Πέμπτη, όσο και για την Παρασκευή έχουν προγραμματιστεί διπλές προπονήσεις (πρωί – απόγευμα), ενώ προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο φιλικό για το Σαββατοκύριακο, χωρίς να αποκλείεται να διεξαχθεί «οικογενειακό διπλό» απέναντι στην Ομάδα Νέων.
Η προετοιμασία και το ¨μοντάρισμα¨ της ομάδας για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος εξάλλου, με τον Παναιτωλικό εντός έδρας (Κυριακή 24/11), θα ξεκινήσει ουσιαστικά την ερχόμενη Δευτέρα.
 
Ο Κάλβο το ομορφότερο γκολ της 11ης αγωνιστικής
 Μετά τον Εστέμπαν Σολάρι που είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης (MVP) της 8ης αγωνιστικής κερδίζοντας το πρώτο φετινό βραβείο για τη Skoda Ξάνθη, με το χατ τρικ που είχε πετύχει στο 1-5 επί της Καλλονής, ένας άλλος ισπανόφωνος ποδοσφαιριστής της ξανθιώτικης ομάδας αναδείχθηκε πρώτος, αυτή τη φορά στην κατηγορία Best Goal.
Ο Κάρλος Κάλβο με μία εκτέλεση φάουλ σπάνιας ομορφιάς στο 37ο λεπτό του αγώνα στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, σημείωνε το 1-1 και δίκαια συγκέντρωσε το 50,81% των ψήφων στην κατηγορία Best Goal.
Η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA ανακοίνωσαν την Τετάρτη το μεσημέρι τα αποτελέσματα και η βράβευση του Κάρλος Κάλβο θα γίνει τις προσεχείς μέρες.
Τα α αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal:
Κάρλος Κάλβο (Skoda Ξάνθη) 50,81%
Χρήστος Τζάνης (Πανθρακικός) 25,13%
Βίκτωρ Κλωναρίδης (Παναθηναϊκός) 24,06%
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP:
Αντρέ Μπικέι (Παναιτωλικός) 40,87%
Τζόελ Κάμπελ (Ολυμπιακός) 33,02%
Τόμας Ντε Βινσέντι (ΠΑΣ Γιάννινα) 26,11%
 
Διαφωνεί ο Χοσέμι με την αποβολή του
 Η αποβολή του Χοσέμι στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Αστέρα στην Τρίπολη είναι άδικη, καθώς δεν ήρθε σε επαφή με τον Μπαράλες, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός της ξανθιώτικης ομάδας στο επίσημο σάιτ της.
«Είμαι 17 χρόνια επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, έχω σεβαστεί το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο και θέλω να καταθέσω ότι στην φάση που αποβλήθηκα, δεν είχα καμία επαφή με τον αντίπαλο συνάδελφό μου. Ήμουν σχεδόν σε στάση προσοχής και φτάσαμε τα κεφάλια μας σε απόσταση τριών πόντων, πάντα εγώ παραμένοντας ακίνητος και ο συνάδερφός μου έπεσε κάτω. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας. Πραγματικά λυπάμαι», αναφέρει η δήλωση του Χοσέμι.
Υπενθυμίζεται ότι ο διαιτητής Αριστομένης Κουτσιαύτης έδειξε κόκκινη κάρτα στον Χοσέμι στο 87′ σε φάση μέσα στη μεγάλη περιοχή της Ξάνθης, στην οποία ο Ισπανός ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον επιθετικό του Αστέρα, κάνοντας κίνηση να τον χτυπήσει, με τον Μπαράλες να πέφτει στο έδαφος.
 
«Σειρήνες» για Γούτα – Βασιλακάκη
 Μπορεί η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου να αργεί ακόμη, όμως ήδη άρχισαν τα δημοσιεύματα που αφορούν πιθανές μετακινήσεις. Στα δίκτυα που ασχολούνται με το ρεπορτάζ – κυρίως – της Α.Ε.Κ., γίνεται αυτές τις ημέρες αναφορά για πιθανή απόκτηση των Γούτα, Βασιλακάκη από την «Ένωση».
Από το ¨στρατόπεδο¨ της Ξάνθης πάντως δεν προκύπτει κάτι σχετικά με το ενδεχόμενο μεταγραφής των δύο παικτών, αν και το πιθανότερο είναι να δοθεί το «πράσινο φως» για την πώλησή τους, εφ’ όσον υπάρξουν ικανοποιητικές προτάσεις. Να σημειώσουμε ότι και για τους δύο παραπάνω παίκτες ενδιαφέρον – σε φιλολογικό επίπεδο τουλάχιστον – υπήρξε και από τον ΠΑΟΚ.
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkalteikis@empros.gr
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …