Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Γεμιστό κοτόπουλο με μανιτάρια και φέτα

Γεμιστό κοτόπουλο με μανιτάρια και φέτα

0
kotopoulo gemisto
 
2 φιλέτα κοτόπουλο
1 κομμάτι φέτα
2 μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
½ φλ. λευκό κρασί
 
Ανοίγουμε τα στήθη κοτόπουλου βάζουμε τη φέτα και τα μανιτάρια. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και βάζουμε το κοτόπουλο. Ψήνουμε για 2 λεπτά και γυρίζουμε από την άλλη πλευρά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το κρασί. Σκεπάζουμε και αφήνουμε 10 -15 λεπτά να σιγοψηθεί.
  • Κιμαλίδικο

    -1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος, από ελιά -400 γρ. κασέρι, τριμμένο -1 φραντζόλα ψωμί, χωρίς κόρ…
  • Αρνάκι στιφάδο

    -2 κιλά αρνάκι από μπούτι και σπάλα, κομμένο σε 6 κομμάτια, με το κόκαλο -1 κιλό κρεμμύδια…
  • Μοσχάρι κρασάτο με καρότα και κοκκάρια

    Υλικά για 4 άτομα -1600 γραμμάρια μοσχαρίσιο χτένι σε μπουκιές -80 γραμμάρια ελαιόλαδο -10…
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μοσχαρίσια σνίτσελ γεμιστά, πανέ με corn flakes

-8 σνίτσελ μοσχαρίσια μέτριου μεγέθους -150 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα -8 φέτες τυρί του …