Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Δεκάδες Ξανθιώτες βρέθηκαν στο πλευρό της Εθνικής Ελλάδος!

Δεκάδες Ξανθιώτες βρέθηκαν στο πλευρό της Εθνικής Ελλάδος!

0
filathloi voukouresti
 

 Στο Βουκουρέστι στον χθεσινοβραδινό αγώνα απέναντι στη Ρουμανία

 

Λίγα αποδείχθηκαν τα 1700 εισιτήρια που πήρε η ΕΠΟ για τους Έλληνες φιλάθλους

 
 
 Μεγάλη ήταν η συμπαράσταση των Ξανθιωτών και Θρακιωτών φιλάθλων στη χθεσινή αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος απέναντι στη Ρουμανία. Στη «γαλανόλευκη» εξέδρα, ανάμεσα στους 1700 Έλληνες φιλάθλους, βρέθηκαν περισσότεροι από 250 Ξανθιώτες, οι οποίοι μετακινήθηκαν στο Βουκουρέστι είτε με οργανωμένες εκδρομές, με τα αυτοκίνητά τους αλλά και αεροπορικώς.
Οδικές εκδρομές μεταξύ άλλων διοργάνωσαν η αθλητική ιστοσελίδα/συνεργάτης του «Ε» thrakisports.gr, το ΚΤΕΛ Ξάνθης, ενώ πολλές παρέες κατευθύνθηκαν στο Βουκουρέστι με τα αυτοκίνητα τους.
Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τον συνεργάτη του «Ε», Γιάννη Γιαγκίνη που βρέθηκε στο Βουκουρέστι και παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας, τα 1700 εισιτήρια που ζήτησε και παρέλαβε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποδείχθηκαν λίγα, καθώς εκτός των Ελλήνων εκδρομέων μεγάλη ήταν η ζήτηση και στην πολυπληθή (φοιτητική κυρίως) ελληνική κοινότητα του Βουκουρεστίου.
Από το πρωί της Τρίτης και μέχρι το απόγευμα, όταν είχε οριστεί το ραντεβού για τη μεταφορά τους στο γήπεδο, οι Ξανθιώτες φίλαθλοι περιηγήθηκαν στο Βουκουρέστι και είδαν αρκετά αξιοθέατα, ενώ δεν έλειψε και ο ελεύθερος χρόνος για τις βόλτες, απ’ όπου και οι φωτογραφίες του ρεπορτάζ. Περισσότερα για τη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος και τους Ξανθιώτες εκδρομείς που βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, στο επόμενο φύλλο του «Ε», μετά την επιστροφή τους.
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
 
 
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έκανε το 1-1 με την ΧΑΝΘ ο Λεύκιππος επικρατώντας με 70-54

Αύριο το καθοριστικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη Ο Λεύκιππος έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι …