Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Χριστουγεννιάτικες αγορές αγροτικών προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες

Χριστουγεννιάτικες αγορές αγροτικών προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες

0
xoris mesazontes
 

Διανομή την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου. Άνοιξε η φόρμα για παραγγελίες

 
 
Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Ξάνθης και η Ομάδα Δράσης Ξάνθης ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ αναλαμβάνουν νέα πρωτοβουλία για τη απευθείας διάθεση προϊόντων σε καταναλωτές της περιοχής, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου.
Η διανομή θα γίνει την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 όπως πάντα απέναντι από το Γήπεδο του ΑΟΞ. Η φόρμα παραγγελίας έχει ανοίξει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους στην ιστοσελίδα http://politesxanthis.gr/order.html.
Η διανομή θα περιλαμβάνει ελαιόλαδο Εξτρα παρθένο από τον Αγροτικό Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Μεσσηνίας, ελεγμένο και δοκιμασμένο, Φέτα και Κατσικίσιο τυρί Γρεβενών, Χαρτικά, καθώς και αλεύρι από τον γνωστό αλευρόμυλο που τους προμήθευσε τις προηγούμενες φορές. Αυτή την φορά θα διατίθενται ψάρια Κεφάλια με 2,5€ το κιλό, ψαρεμένα μόλις την προηγουμένη ημέρα από το συνεταιρισμό Βιστονίδας. Επίσης θα υπάρχουν πατάτες της περιοχής μας και φυσικά Ρύζι Σερρών, μέλι περιοχής Ξάνθης και άλλα γνωστά και νέα προϊόντα. Όλα τα προϊόντα είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα, από τους παραγωγούς που συνεργαστήκαν οι εθελοντές σε όλες τις διανομές. Η μεταφορά και διανομή της Φέτας γίνεται με ειδικό αυτοκίνητο ψυγείο.
 
Προϊόντα με Παραγγελία
Εξαιρ. Παρθένο ελαιόλαδο συσκ. 5Kg με 16€, Γραβιέρα Κρήτης με 11€ το κιλό, τυρί φέτα Αγροτικού Συνεταιρισμού των Γρεβενών συσκ. 1Kg με 7€, 2Kg με 13€, 8Kg με 50€,φέτα κατσικίσια δοχείο με άλμη συσκ. 1Kg με 7€, 2Kg με 13€, 8Kg με 50€, ψάρια Κεφάλια Βιστονίδας με 2,5€ το κιλό, Χαρτί Υγείας συσκευασία 30 ρολών Χ 200γρ. (σύνολο 6Kg) με 12,5€, Χαρτί Κουζίνας 4τεμ. των 450γρ με 4€ και Χαρτοπετσέτες 1 πακέτο (660τεμ) με 2,5€.
 
Προϊόντα χωρίς παραγγελία
AΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ 70 σε συσκευασία 10 kg με 5,5€, ΑΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ 70 σε συσκευασία 25 kg με 12,5€, ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ σε συσκευασία 10 kg ΜΕ 7€, ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ σε συσκευασία 25 kg ΜΕ 17,5€, Πορτοκάλια MΕΡΛΙΝ από την Αρτα 0,60 ευρώ το κιλό, Πορτοκάλια για χυμό 0,40 ευρώ το κιλό, Λεμόνια ΒΙΟ 0,70 ευρώ το κιλό, Μανταρίνια ΚΛΙΜΕΝΤΙΝΕΣ 0,70 ευρώ το κιλό, Αχλάδια Κρουσταλία με 1,10 ευρώ το κιλό, ρύζι Σερρών ΚΙΤΡΙΝΟ , ΑΝΑΠΟΦΛΟΙΩΤΟ, ΚΑΡΟΛΙΝΑ με 1€/kg σε συσκ. 2kg, 3kg, 5kg, κρεμμύδια Ξάνθης συσκευασία 5 kg με 2€ ( 0,40€ / kg ), ρεβύθια μεγαλόσπερμα Ξάνθης συσκευασία 2 kg με 5€ ( 2,5€ / kg ), φασόλια μέτρια Ξάνθης συσκευασία 2,5 kg με 5€ ( 2€ / kg ), φασόλια μεγάλα Ξάνθης συσκευασία 2 kg με 5€ ( 2,5€ / kg ), φασόλια μεγάλα Χρυσούπολης συσκευασία 3 kg με 8€ ( 2,65€ / kg ), φασόλια γίγαντες Καστοριάς Καστοριάς με 3 ευρώ το κιλό, φακές από τα Φάρσαλα συσκευασία 2 kg με 3€ ( 1,5€ / kg ), μέλι της περιοχής μας Ανθόμελο 1 kg με 6 ευρώ και πατάτες 10Kg με 4 ευρώ
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην Ορεστιάδα την Πέμπτη για πρόγραμμα κατοικιών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ο Ν. Δένδιας

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο κ. Δένδιας είχε ανακοινώσει την κατασκευή 700 νέων κατοικιώ…