Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Στην Ξάνθη ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Στην Ξάνθη ο Δημήτρης Κουτσούμπας

0
vogiatzis koutsoumpas-web
 

Η Τομεακή Επιτροπή του ΚΚΕ Ξάνθης παραχώρησε συνέντευξη τύπου εν όψει της επίσκεψης του Γ.Γ. της Κ.Ε, του ΚΚΕ

 

Η Πολιτική Συγκέντρωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 13 Οκτώβρη στο αμφιθέατρο Προκάτ του Πολυτεχνείου

 
Με αφορμή την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 12 το μεσημέρι στο αμφιθέατρο Προκάτ του Πολυτεχνείου, η Τομεακή Επιτροπή του ΚΚΕ Ξάνθης παραχώρησε συνέντευξη τύπου χθες το πρωί. Σύμφωνα με την Επιτροπή, κατά την επίσκεψη του ο κ. Κουτσούμπας θα εστιάσει στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα λαϊκά στρώματα και στο νομό της Ξάνθης, αλλά και στους γειτονικούς μας νομούς. Στην ατζέντα του Γενικού Γραμματέα, σύμφωνα με τον Γραμματέα της Νομαρχιακής του ΚΚΕ Ξάνθης, Κώστα Βογιατζή, υπάρχουν προβλήματα που προκλήθηκαν από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις Η.Π.Α. «Ο Πρωθυπουργός προέβαλε την χώρα μας ως εργασιακό παράδεισο, στον οποίο έχουν πέσει τα μεροκάματα, το λεγόμενο εργατικό κόστος, προκειμένου να έρθουν να επενδύσουν διάφοροι μονοπωλιακοί όμιλοι. Επιπλέον, το ταξίδι του στο Ισραήλ θα οδηγήσει στην ενίσχυση του άξονα Ελλάδα-Κύπρος-Ισραήλ ως αντίβαρο στους τούρκικους σχεδιασμούς, ενώ μπορεί να συμβάλει και στην προσέλκυση επενδύσεων. Αυτά είναι στρατηγικά σχέδια της ελληνικής αστικής τάξης που έχουν ως στόχο την αναβάθμιση του ρόλου της στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου. Πρόκειται για επικίνδυνους σχεδιασμούς τους οποίους το ΚΚΕ από καιρό τώρα σταθερά αποκαλύπτει, που σημαίνουν μεγαλύτερη εμπλοκή στο κουβάρι ενδοϊμπεριαλιστικών αντιθέσεων στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου».
Επιπλέον, θα συζητηθούν και άλλα αντιλαϊκά μέτρα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπος ο ελληνικός λαός, όπως η κοινωνική ασφάλιση, η περίθαλψη, η ενίσχυση της φορομισθίας στο ελληνικό εισόδημα, το πετρέλαιο θέρμανσης. Μάλιστα, ο κ. Βογιατζής ανακοίνωσε ότι το επόμενο διάστημα το ΚΚΕ θα ασχοληθεί πάλι με το θέμα της υγείας, καθώς αντιλαμβάνεται ότι η χειροτέρευση των συνθηκών διαβίωσης έχει άμεση σχέση με αυτόν τον τομέα.
Παίρνοντας τον λόγο με την σειρά του ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Ξάνθης, Γιώργος Κολάρος κάλεσε όλους τους πολίτες που έχουν αμφιβολίες και ερωτηματικά να συμμετέχουν. «Άνθρωποι που θα θελήσουν να παρέμβουν οργανωμένα υπέρ ακραίων φασιστικών ιδεών δεν έχουν καμία θέση» τόνισε ο κ. Κολάρος.
Γεωργία Ταραξοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…