Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Skoda Ξάνθη: Ρεπό για να επέλθει… ηρεμία

Skoda Ξάνθη: Ρεπό για να επέλθει… ηρεμία

0
repo iremia
 

 Ξεκούραση σήμερα για τους παίκτες – επιστρέφουν αύριο με διπλή προπόνηση

 

Προβληματισμός για την άμυνα – εκτός για δύο παιχνίδια ο Βάλλας

 
Αργά το βράδυ της Κυριακής επέστρεψε στη βάση της η Skoda Ξάνθη, μετά το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής και την ήττα με σκορ 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Η ξανθιώτικη ομάδα μάλιστα δέχτηκε διπλό «πλήγμα» καθώς εκτός από την απώλεια βαθμών θα χάσει και τον Σπύρο Βάλλα για δύο παιχνίδια, λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας που αντίκρισε και μετουσιώνεται σε ποινή δύο αγωνιστικών, επειδή ο 32χρονος αμυντικός φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.
 
Ρεπό σήμερα
 Το χθεσινό πρόγραμμα περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση όπου όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στην κυριακάτικη αναμέτρηση έκαναν την καθιερωμένη αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής. Για την Τρίτη έχει δοθεί ρεπό στους παίκτες ώστε να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες και να επιστρέψουν την Τετάρτη με διπλή προπόνηση, ώστε να αρχίσουν κατευθείαν σε υψηλούς ρυθμούς την προετοιμασία τους για τον επόμενο αγώνα, αυτόν της Κυριακής με τον Απόλλων Σμύρνης στα Πηγάδια.
 
Ο «χτίστης» Μάουρερ
 Το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα σημείωσε ο νέος προπονητής της Skoda Ξάνθη, Ράινερ Μάουρερ, με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Ο Γερμανός τεχνικός έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ξανθιώτικης ομάδας στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο», για το θεσμό του κυπέλλου, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 1-0, ενώ δεύτερη εμφάνιση (και πρώτη για το πρωτάθλημα) ήταν η κυριακάτικη στους «Ζωσιμάδες» όπου η Skoda ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1.
Οι δύο αποτυχίες αν και προκάλεσαν σχετική απογοήτευση, κυρίως λόγω του ότι η ξανθιώτικη ομάδα έκανε καλές εμφανίσεις και δικαιούνταν κάτι καλύτερο, δεν είχαν αρνητικό αντίκτυπο, μιας και προέχει ο αγώνας της Ξάνθης με τον Απόλλων Σμύρνης την ερχόμενη Κυριακή.
Μετά τον επερχόμενο αγώνα, υπάρχει το κενό στο πρωτάθλημα της Super League λόγω των αγώνων της Εθνικής Ελλάδος κι έτσι θα υπάρχει περιθώριο δύο εβδομάδων ώστε ο Μάουρερ να δουλέψει με τους παίκτες του και να «χτίσει» κάτι καλό.
«Maurer» εξάλλου στη γλώσσα του προπονητή της Ξάνθης, τα γερμανικά, σημαίνει «χτίστης» κι έτσι αναμένεται να δούμε εάν ο νέος προπονητής επαληθεύσει τον προσδιορισμό που του δίνει η μετάφραση του επιθέτου του…
 
Στη λίστα των σκόρερ και ο Ράνος
 Από τα θετικά του αγώνα στα Ιωάννινα, το γκολ που πέτυχε ο Αντώνης Ράνος, με το νεαρό επιθετικό της Ξάνθης να γίνεται ο 3ος σκόρερ της για φέτος. Η Skoda έχει σημειώσει τέσσερα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα από τα οποία δύο ο Σολάρι και από ένα οι Μάνταλος και Ράνος, με τον 20χρονο επιθετικό από τα Πηγάδια να σκοράρει στην 2η εμφάνισή του για φέτος. Ο Ράνος είχε πετύχει και πέρσι ένα γκολ σε 12 συμμετοχές.
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
 
 
 
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …