Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Σφραγίστηκε το «ΚΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»

Σφραγίστηκε το «ΚΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»

0
politeia earth
 

Εκτελέστηκε η απόφαση σφράγισης από την αρμόδια επιτροπή του Δ. Αβδήρων παρουσία αστυνομίας. Επεισοδιακή η σφράγιση…

 
 Απορρίφθηκαν δις οι 2 προσφυγές Μωραϊτη για αναστολή της απόφασης από το Διοικητικό Εφετείο Κομοτηνής. Μήνυση Μωραϊτη κατά της Επιτροπής
 
 
 
Τίτλοι τέλους για το σίριαλ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» καθώς σφραγίστηκε την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 1.30 το μεσημέρι το «ΚΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» από την Επιτροπή Σφράγισης Καταστημάτων του Δ. Αβδήρων με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Σταθμού Σελέρου. Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα σύμφωνα με το Πόρισμα των Επιθεωρητών Ελέγχου Δημόσιας Διοίκησης «δεν έχει τις απαιτούμενες άδειες λειτουργίας» και με βάση αυτό το δημόσιο συμβούλιο Αβδήρων αποφάσισε την σφράγιση του, όπως ορίζει ο νόμος. Επισημαίνεται ότι η σφράγιση έγινε μόνο στο «ΚΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» το ένα δηλαδή εκ των δύο που έχει και λειτουργούσε στον ίδιο χώρο η επιχείρηση του Στέλιου Μωραϊτη καθώς το άλλο είχε τις απαιτούμενες άδειες, όπως άλλωστε ισχυρίζεται ο κ. Μωραΐτης.      
Η χθεσινή σφράγιση έχει ισχύ μέχρι την έκδοση της άδειας λειτουργίας από τις αρμόδιες αρχές.
 
Απορρίφθηκαν δις οι 2 προσφυγές Μωραϊτη από το Διοικητικό Εφετείο Κομοτηνής
Στην προσπάθειά του ν’ αναστείλει την εκτέλεση της απόφασης ο κ. Μωραΐτης κατέθεσε 2 αιτήματα για Προσωρινή Διαταγή αναστολής της απόφασης στο Διοικητικό Εφετείο Κομοτηνής. Συγκεκριμένα το ένα τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου – την πρώτη ημέρα που πήγε η Επιτροπή να σφραγίσει το κατάστημα και διαπιστώθηκε νομικό κώλυμα – και το άλλο την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου όμως όπως πληροφορηθήκαμε από την νομική υπηρεσία του Δήμου Αβδήρων και τα δύο αιτήματα απορρίφθηκαν γι αυτό και εκτελέστηκε η απόφαση.
 
Επεισοδιακή η σφράγιση…
Παρότι υπάρχει ένα Πόρισμα του ΣΕΕΔΔ και δύο απορριπτικές προσφυγές για αναστολή της απόφασης σφράγισης από το Διοικητικό Εφετείο ο κ. Μωραϊτης επιμένει στους ισχυρισμούς του ότι δεν είναι παράνομος και – σύμφωνα με πληροφορίες μας – τη στιγμή που πήγε η Επιτροπή που αποτελείται από τον αντιδήμαρχο κ. Π. Ξανθόπουλο, τον πρόεδρο του Δ.Σ. Αβδήρων Π. Θεοχάρους και υπάλληλο του δήμου, συνοδευόμενοι από 1 περιπολικό και 2 αστυνομικούς, ο κ. Μωραϊτης αντέδρασε με φωνές και μάλιστα προσκαλούσε τους αστυνομικούς να του βάλουν χειροπέδες. Τελικά η απόφαση εκτελέστηκε και η Επιτροπή αποχώρησε.
 
Μήνυση Μωραϊτη κατά της Επιτροπής
Όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα ο κ. Μωραϊτης κατέθεσε μήνυση εναντίον της Επιτροπής. Υπενθυμίζουμε ότι έχει καταθέσει μήνυση και εναντίον του κ. Ξανθόπουλου και του Δήμου Αβδήρων ενώ εναντίον του κ. Μωραϊτη για συκοφαντική δυσφήμηση έχουν καταθέσει μηνύσεις και ο κ. Ξανθόπουλος και ο δήμος Αβδήρων.
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην Ορεστιάδα την Πέμπτη για πρόγραμμα κατοικιών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ο Ν. Δένδιας

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο κ. Δένδιας είχε ανακοινώσει την κατασκευή 700 νέων κατοικιώ…