Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Καραμελωμένες φτερούγες κοτόπουλου

Καραμελωμένες φτερούγες κοτόπουλου

0
karamelomeno kotopoulo
 
1.5 κιλό φτερούγες κοτόπουλου
2κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κούπα σόγια σος
2κ.σ. κέτσαπ
1 κούπα μέλι
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένο
αλάτι, πιπέρι
 
Προθερμάνετε το φούρνο στους 190C. Βάλτε τις φτερούγες κοτόπουλου σε ένα μεγάλο ταψί. Σε ένα μπολ αναμείξτε καλά το λάδι, τη σος σόγιας, την κέτσαπ, το μέλι, το σκόρδο και όσο αλάτι και πιπέρι θέλετε. Περιχύστε με το μείγμα τις φτερούγες. Ψήστε τις στο φούρνο για περίπου 1 ώρα, ή μέχρι να δείτε τη σος να καραμελώνει και γίνεται κολλώδης.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Φρικασέ με Κεμπάπ Σόγιας και μανιτάρια

– 250 γρ. Σόγια Κεμπάπ – 2 μαρούλια – 1 ματσάκι άνηθος – 1 ματσάκι…