Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία 9 μουσικοί για το Ωδείο Ξάνθης

9 μουσικοί για το Ωδείο Ξάνθης

0
stegi grammaton-empros
 

 Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου εκπνέει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων

 
 
 
Την ερχόμενη Παρασκευή 11 Οκτωβρίου πέφτει η αυλαία στο διαγωνισμό του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης για την πρόσληψη 9 εποχικά εργαζομένων μουσικών κατηγορίας ΔΕ, για την κάλυψη των αναγκών του Ωδείου Ξάνθης. Πρόκειται για προσλήψεις καθηγητών μουσικής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου επί ωρομισθία έως 30-6-2014.
 
Υποβολή αιτήσεων έως τις 11 Οκτωβρίου      
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση (ως υπόδειγμα της υπηρεσίας) και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, οδός Πλ. Διοικητηρίου 1Α, 3ος όροφος, στη Γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου, αρμόδιος υπάλληλος κα. Αν. Σιούτα, τηλ. 2541024542.
 Συμπληρωματικά στοιχεία θα γίνονται δεκτά μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας υποβολής κατάθεσης της αίτησης. (11-10-2013). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες, και συγκεκριμένα από 02-10-2013 έως και 11-10-2013, τις ώρες 08:30 έως 13:30. Όσοι πληρούν τα γενικά και τα τυπικά προσόντα τίθενται υπό την κρίση της ορισθείσας τριμελούς επιτροπής επιλογής η οποία θα συνεδριάσει στην έδρα του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης την 17-10-2013.
Οι υποψήφιοι δύναται να κληθούν νομίμως να υποβληθούν σε ακρόαση.
Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης διατίθεται από τη Γραμματεία του Τμήματος Πολιτισμού του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και ηλεκτρονικά από το www.cityofxanthi.gr.
 
 

Δημόσια Πρόσκληση 68 θέσεις ΥΕ Κοινωφελούς εργασίας στο Δήμο Ξάνθης

 
Μέχρι την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου οι αιτήσεις
 
 Στις 24-9-2013 εκδόθηκε η πρώτη από τις τέσσερις Δημόσιες Προσκλήσεις που αφορά στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε δημόσιους φορείς (Επιβλέποντες Φορείς). Η πρώτη Δημόσια Πρόσκληση αφορά στην δημιουργία 10.000 θέσεων πλήρους απασχόλησης, ειδικότητας Υ.Ε. Γενικών Καθηκόντων, μέσω της πρόσληψης προσωπικού για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών σε δήμους και περιφέρειες της χώρας.
 
Σε πρώτη φάση προκηρύχτηκαν 68 θέσεις ΥΕ για το δήμο Ξάνθης – Συνολικά 309 θέσεις στο νομό
Όπως μας πληροφόρησε ο αντιδήμαρχος κ. Μπένης για το δήμο Ξάνθης έχουν εγκριθεί 262 συνολικά θέσεις όλων των ειδικοτήτων. Ειδικότερα για τις θέσεις ΥΕ είναι 150+10 θέσεις οδηγών που έχουν εγκριθεί. . Από το συνολικό πρόγραμμα (262 θέσεις) το 10% πρέπει να είναι ΤΕ όπως προβλέπει ο νόμος και οι υπόλοιπες όλων των άλλων ειδικοτήτων (ΔΕ, ΠΕ, και ΥΕ).
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε τέσσερις φάσεις και στην πρώτη φάση έχουν προκηρυχτεί 68 θέσεις ΥΕ για το δήμο Ξάνθης. Όσον αφορά του υπόλοιπους δήμους η κατανομή είναι ως εξής: 18 θέσεις στο Δήμο Αβδήρων, 21 στο Δήμο Μύκης και 8 στο δήμο Τοπείρου.
  

 

Προκηρύξεις για 806 εποχικές θέσεις στα ΕΛΤΑ

 
Θα προσληφθούν υπάλληλοι, διανομείς και οδηγοί
 
Ξεκινά σύντομα η έκδοση των προκηρύξεων για 806 εποχικούς στα Ελληνικά Ταχυδρομεία, καθώς το ΑΣΕΠ ενέκρινε τις πρώτες 19 θέσεις, που υπέβαλαν υποκαταστήματα της Αττικής, ενώ έχει υπό έγκριση άλλες 80 θέσεις.
Άμεσα θα εκδοθεί η προκήρυξη για 70 εποχικούς, έκτων οποίων 33 ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης και 37 ΥΕ Διαμετακομιστών. Υπενθυμίζεται ότι από το σύνολο των θέσεων, 500 θέσεις αφορούν τις υπηρεσίες και τα καταστήματα της Αττικής και 90 της Θεσσαλονίκης, ενώ οι υπόλοιπες 216 θέσεις κατανέμονται σε καταστήματα των ΕΛΤΑ στην περιφέρεια. Όσο για τις ειδικότητες που θα προκηρυχθούν, είναι οι ακόλουθε τέσσερις:
        ΔΕ Διανομέων, 460 θέσεις,
        ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης,239 θέσεις,
        ΔΕ Οδηγών, 61 θέσεις, και
        ΥΕ Διαμετακομιστών, 46 θέσεις. Αναφορικά με τον. χρόνο απασχόλησης 802 άτομα θα προσληφθούν με συμβάσεις οκτάμηνης διάρκειας, εκ των οποίων 270 πλήρους απασχόλησης και 532 μερικής απασχόλησης, ενώ τέσσερα άτομα θα απασχοληθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου τετράμηνα διάρκειας πλήρους απασχόλησης.
 
 

32 θέσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ ΑΜΘ

 
Έως το τέλος της εβδομάδας θα εκδοθεί η πρόσκληση του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) για την πρόσληψη 445 άνεργων νέων επιστημόνων με εξειδίκευση στον αγροτικό τομέα. Το φιλόδοξο πρόγραμμα του Οργανισμού αφορά την κατάρτιση ενός εξατομικευμένου σχεδίου για κάθε ωφελούμενο με βάση τις δεξιότητες και τα προσόντα του και στοχεύει στην τοποθέτηση των νέων επιστημόνων σε θέσεις εργασίας για την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας με τη μορφή της πρακτικής άσκησης. Η υλοποίηση του προγράμματος βασίζεται σε πόρους του ΕΣΠΑ, ενώ αντικείμενο του είναι η ανάπτυξη των επαγγελματικών προσόντων και των προσωπικών δεξιοτήτων των άνεργων επιστημόνων.
 
Ειδικότητες
Δικαίωμα πρόσληψης έχουν υποψήφιοι Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα επιλεγούν από τις ειδικότητες: ΠΕ και ΤΕ Γεωτεχνικών, ΠΕ και ΤΕ Γεωπόνων ανεξαρτήτου ειδικότητας, ΠΕ Δασολόγων, ΤΕ Δασοπόνων, ΠΕ Κτηνιάτρων, ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών και ΠΕ Οικονομολόγων.
Οι επιτυχόντες θα τοποθετηθούν στις υπηρεσίες του φορέα σε όλη τη χώρα και έχουν δικαίωμα να «δηλώσουν» αποκλειστικά και μόνο μία θέση της προτίμησής τους. Κατά τη διάρκεια της απασχόλησης, οι επιστήμονες θα ασκηθούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας σε διοικητικές και ελεγκτικές διαδικασίες που εφαρμόζονται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι πληρωμές των καθεστώτων ενισχύσεων καθ’ εφαρμογή της Κοινοτικής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ).
 
Κριτήρια
Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος οι υποψήφιοι οφείλουν να διαθέτουν απαραιτήτως τους τίτλους σπουδών που αναφέρονται στην πρόσκληση, ενώ τα υπόλοιπα κριτήρια που προβλέπονται για την επιλογή περιλαμβάνουν την ηλικία των ενδιαφερομένων και το χρόνο ανεργίας. Επιπλέον, κατά τη μοριοδότηση και επιλογή θα «μετρήσουν» και κοινωνικά κριτήρια, όπως η ιδιότητα του υποψηφίου ως μέλους ευπαθούς κοινωνικής ομάδας.
 
Εργασία και πιστοποίηση
Οι άνεργοι επιστήμονες θα πιστοποιηθούν για την εργασιακή εμπειρία που θα αποκτήσουν για ένα επτάμηνο. Ο ΟΠΕΚΕΠΕ θα ορίσει υπεύθυνους απόκτησης εργασιακής εμπειρίας, οι οποίοι θα σχεδιάσουν από κοινού με τους ωφελούμενους ένα εξατομικευμένο σχέδιο.
 

ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι θέσεις στην ΑΜΘ

 

Ειδικότητα

Θέσεις

ΠΕ/ΤΕ Γεωπόνων

15

ΠΕ/ΤΕ Δασολόγων

6

ΠΕ/ΤΕ Κτηνιάτρων

5

ΠΕ/ΤΕ Τοπογράφων

6

 
 

15 θέσεις στο Δήμο Καβάλας

 
* 2 ΔΕ ή ΥΕ Μηχανοτεχνιτών βαρέων οχηµάτων (8 μήνες)
* 2 ∆Ε ή ΥΕ ∆Ε Χειριστών Μηχανηµάτων Έργων (8 μήνες)
* 10 ∆Ε ή ΥΕ Οδηγών Απορριµµατοφόρων (8 μήνες)
* 1 ΔΕ ή ΥΕ Τεχνιτών Αµαξωµάτων (8 μήνες)
Αιτήσεις εντός των προσεχών 10 ημερών.
 
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εργασιακό, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Δύο προσλήψεις στον δήμο Ξάνθης Δίμηνες συμβάσεις για το Τμήμα Πρασίνου Ο Δήμος Ξάνθης ανα…