Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Δέκα χρόνια ζωής συμπλήρωσε το Δίκτυο ΣΥΝ 5 ΑΕ

Δέκα χρόνια ζωής συμπλήρωσε το Δίκτυο ΣΥΝ 5 ΑΕ

0
diktyo epeteios1

Πρόκειται για μεγάλη σύγχρονη εκδοτική-εκτυπωτική μονάδα

 

Με έδρα την Αλεξανδρούπολη και πελάτες απ’ όλη την Περιφέρεια και Β. Ελλάδα

 
 
Συμπληρώθηκαν προχθές δέκα χρόνια από την ημερομηνία που ξεκίνησε τη λειτουργία της η εκδοτική μονάδα Δίκτυο ΣΥΝ 5 Α.Ε.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία μιας ομάδας εκδοτών της Περιφέρειάς μας η οποία πρωτοπορεί σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο.
Εκδότες της επαρχίας ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μια εκδοτική επιχείρηση με έδρα την Αλεξανδρούπολη όπου και εγκαταστάθηκε όλος ο μηχανολογικός εξοπλισμός. Στην εκδοτική αυτή επιχείρηση εργάζονται δέκα άτομα και στις εγκαταστάσεις του εκδοτικού συγκροτήματος εκτυπώνονται καθημερινά εφημερίδες από τον Έβρο μέχρι τις Σέρρες, ενώ οι εβδομαδιαίες φθάνουν μέχρι και σε πιο μακρινά μέρη της χώρας. Ξημερώματα οι εφημερίδες έτοιμες, διπλωμένες και δεμένες, φθάνουν στους πελάτες.
Σήμερα, εκτός της Ξάνθης, στους άλλους νομούς της Περιφέρειας, οι περισσότερες Εφημερίδες εκδίδονται στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος Δίκτυο ΣΥΝ 5 Α.Ε. στην Αλεξανδρούπολη.
Η επιχείρηση αφού διήνυσε τα πρώτα δέκα χρόνια με επιτυχία, συνεχίζει την πορεία της με αισιοδοξία και προοπτική για το μέλλον, καινοτομώντας αλλά και δίνοντας το παράδειγμα των συνεργασιών που όταν στηρίζονται στην αμοιβαία κατανόηση θα έχουν επιτυχία και προοπτική μέλλοντος.
Μπαίνοντας στη νέα δεκαετία, η εταιρεία Δίκτυο ΣΥΝ 5 Α.Ε., έχοντας πλήρη εξοπλισμό και καλύπτοντας όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις, θα πορευτεί με την ίδια και μεγαλύτερη επιτυχία.
Από ιδρύσεως η εταιρεία έχει ως Πρόεδρο τον Ιωάννη Χ. Διαφωνίδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Ιωάννη Λασκαράκη και μέλη τους Θοδ. Σπανέλη, Αφούς Νομίδη και Διαμάντω Φραγκεδάκη.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Ασθενές» το οικονομικό κλίμα στις επιχειρήσεις της Ξάνθης

Έλλειψη ρευστότητας, εργατικού δυναμικού και μειωμένη κατανάλωση Πολλές επιχειρήσεις κλείν…