Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Νεκρός 45χρονος σε τροχαίο, μέσα στην πόλη!

Νεκρός 45χρονος σε τροχαίο, μέσα στην πόλη!

0
troxaio smartprice-web
 

Σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλέτας με Ι.Χ. χθες το πρωί στην συμβολή των οδών Γεωργίου Κονδύλη και Παλαιολόγου

 

Ο δικυκλιστής υπέκυψε στα τραύματά του λίγο μετά στο Νοσοκομείο. Ερευνώνται οι συνθήκες του δυστυχήματος, καθώς και αν φορούσε κράνος

 
 
 
Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε εχθές στις 9:30 το πρωί στην συμβολή των οδών Γεωργίου Κονδύλη και Παλαιολόγου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας δικυκλιστής. Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 45χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας. Σύμφωνα με την Τροχαία, οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ένας 53χρονος, ο οποίος πάντως σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες παρουσιάζεται μεγαλύτερος.
Αν και δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση για το πώς ακριβώς συνέβη το δυστύχημα, καθώς οι αστυνομικές αρχές ερευνούν την υπόθεση, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο μοτοσικλετιστής κινείτο στο ρεύμα από το Αμοιρίδειο προς το Ζήτα Παλλάς, ενώ ο 53χρονος οδηγός του αυτοκινήτου προς την αντίθετη κατεύθυνση, αλλά επιχείρησε να στρίψει αριστερά. Η σύγκρουση που σημειώθηκε ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο μοτοσικλετιστής να χάσει τον έλεγχο του οχήματος του και να χτυπήσει βίαια.
Το ΕΚΑΒ, το οποίο ειδοποιήθηκε άμεσα, μετέφερε τον 45χρονο στο νοσοκομείο, από όπου οδηγήθηκε στην Εντατική του νοσοκομείου της Καβάλας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές και θωρακικές κακώσεις, στις οποίες λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε ο άτυχος άνδρας.
 
Γεωργία Ταραξοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…