Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα 19 ιεροδιδάσκαλοι προσλήφθηκαν στη μουφτεία Ξάνθης

19 ιεροδιδάσκαλοι προσλήφθηκαν στη μουφτεία Ξάνθης

0
moufteia
 

64 συνολικά στη Θράκη. Η σύμβασή τους θα διαρκέσει εννέα μήνες

 
Με απόφαση του υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων διορίζονται οι 64 ιεροδιδάσκαλοι ισλαμικής θρησκείας, που αναλαμβάνουν καθήκον στις μουφτείες της Θράκης. Αρχικά, η πρόσκληση αναφερόταν σε 90 ιεροδιδάσκαλους, ωστόσο μέχρι στιγμής οι πίνακες των προσλαμβανομένων με σύμβαση ορισμένου χρόνου περιλαμβάνει 64 ονόματα.
Από αυτούς, 19 που αναφέρονται αλφαβητικά στην απόφαση, διορίζονται στη μουφτεία της Ξάνθης, 32 σε αυτή την Κομοτηνής και 13 στη μουφτεία Διδυμοτείχου.
Βάσει όσων προβλέπει η απόφαση, οι προσλαμβανόμενοι απολύονται αυτοδικαίως και χωρίς οποιαδήποτε αποζημίωση μετά τη λήξη της σύμβασής τους, δηλαδή μετά τη συμπλήρωση 9 μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της ατομικής τους σύμβασης. Οι αποδοχές τους υπολογίζονται με βάση την κατηγορία που ανήκει ο κάθε ιεροδιδάσκαλος.
Οι ειδικότεροι όροι και προϋποθέσεις , τα καθήκοντα των ιεροδιδασκάλων και κάθε άλλη λεπτομέρεια ορίζονται στη σύμβαση που θα υπογραφεί μεταξύ του περιφερειακού διευθυντή πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ΑΜΘ και κάθε προσλαμβανόμενου ιεροδιδασκάλου, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γιάννης Μάγγος: «Απαιτούμε δικαίωση για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του γιου μας»

Ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου μιλά στο «Ε» για τον χαμό του, την ατιμωρησία των υπεύθυνων κα…