Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Σε πυρετό προετοιμασίας η πρωτοβάθμια Ξάνθης

Σε πυρετό προετοιμασίας η πρωτοβάθμια Ξάνθης

0
markou
 

Α. Μάρκου: «Πιστεύω πως θα είναι όλα έτοιμα μέχρι την 11η Σεπτεμβρίου»

 

Στο 4ο Δημοτικό θα τελεστεί φέτος ο επίσημος αγιασμός για τα Δημοτικά Σχολεία το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου και ώρα 9:30

 
Από τις 13 Αυγούστου ο κ. Αναστάσιος Μάρκου έχει αναλάβει τα καθήκοντα του προϊσταμένου της Διεύθυνσης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης. Ο ίδιος επιθυμεί να χτίσει από την αρχή σχέσεις εμπιστοσύνης, συλλογικότητας και αλληλοσεβασμού, χωρίς διακρίσεις, ώστε να στοχεύσουνε ψηλά , για να κάνουνε τους μαθητές του νομού ακόμη καλύτερους, χαρούμενους και ευτυχισμένους μέσα στο σχολείο.
 
Σε πυρετό προετοιμασίας βρίσκεται η διεύθυνση ενόψει της 11ης Σεπτεμβρίου
«Πριν από μερικές μέρες, συγκεκριμένα στις 13 Αυγούστου, ανέλαβα την διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης. Τα προβλήματα που βρήκα είναι πάρα πολλά. Προσπαθούμε να τα λύσουμε, έτσι ώστε την 11 Σεπτεμβρίου να είναι όλα στη θέση τους» αναφέρει στο «Ε» ο κ. Μάρκου και συμπληρώνει τονίζοντας «ο ρυθμός που έρχονται οι πληροφορίες είναι εξαντλητικός και τα νούμερα αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη. Την ίδια ώρα το υπουργείο θέλει τα νούμερα με τις ελλείψεις, τα πλεονάσματα και τα κενά που έχουμε . Όλα αυτά προσπαθώ να τα ρυθμίσω με ένα τρόπο που να μπορώ να ικανοποιήσω τις ανάγκες τόσο των Δημοτικών Σχολείων, όσο και των Νηπιαγωγείων. Πιστεύω ότι μέχρι τις 11 του μηνός θα τα καταφέρουμε».
Ο νέος προϊστάμενος απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τους μεταταχθέντες καθηγητές δήλωσε ότι «Την Τρίτη μας ήρθαν από το υπουργείο οι μετατάξεις στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Αυτή τη στιγμή έχουμε 14 μεταταχθέντες γυμναστές, 3 της γαλλικής φιλολογίας και 2 της γερμανικής φιλολογίας. Επιπλέον, ήρθαν οι αποσπάσεις των ειδικών κατηγοριών και αναμένουμε τις αποσπάσεις από ΠΥΣΠΟ σε ΠΥΣΠΟ, έτσι ώστε να ξέρουμε τι ελλείψεις και τι κενά έχουμε».
Κλείνοντας, ο κ. Μάρκου αναφέρθηκε στον επίσημο αγιασμό, ο οποίος θα λάβει χώρα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο στις 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 9 και μισή, ενώ δήλωσε άγνοια για πιθανές απεργίες καθώς όπως ισχυρίζεται δεν έχει καμία τέτοια πληροφορία από την ΔΟΕ.
Γ.Τ.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Φύσηξε» και γεμίσαμε σκόνη στην Ξάνθη

Καλυμμένα τα αυτοκίνητα, οι δρόμοι και τα μπαλκόνια – Μιλά ο καθηγητής ΔΠΘ και Διευθυντής …