Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης: Προσπάθεια κατευνασμού

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης: Προσπάθεια κατευνασμού

0
nomarxiaki pasok
 

 «Είναι λυπηρό ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την τεχνική γραμματεία της Ν.Ε. Ξάνθης να παρουσιάζεται ως κυνήγι συντρόφων…»

 

Ερωτήματα θέτει η τεχνική γραμματέας για τη στάση του γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης

 
Σε μια προσπάθεια εκτόνωσης μετά από την αναταραχή και τον αρνητικό αντίχτυπο που είχε η αλλαγή της κλειδαριάς στο γραφείο της τεχνικής γραμματέως της Νομαρχιακής Ξάνθης ώστε να μην έχει πρόσβαση σ’ αυτό η υπάλληλος του ΠΑΣΟΚ, από την Ν.Ε. Ξάνθης εκδόθηκε δελτίο Τύπου που αναφέρει: «Είναι λυπηρό ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την τεχνική γραμματεία της Ν.Ε. Ξάνθης να παρουσιάζεται ως κυνήγι συντρόφων γιατί εκφράζουν διαφορετικές πολιτικές. Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα. Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα. Η Ν.Ε. Ξάνθης δέχεται όλες τις εσωκομματικές τάσεις και σκοπός της είναι να συνδέσει και να ενισχύσει το κόμμα. Σεβόμαστε όλους τους συντρόφους που διετέλεσαν πρόεδροι του κόμματος και τους θέλουμε κοντά μας στον αγώνα που δίνουμε για την άνοδο του ΠΑΣΟΚ. Τα μέλη της Ν.Ε. Ξάνθης είμαστε εθελοντές στον αγώνα αυτό και ζητούμε τη βοήθεια των προοδευτικών δυνάμεων να συστρατευθούν μαζί μας. Σε αυτή τη δύσκολη θέση που βρίσκεται το κόμμα περιμέναμε την κατανόηση των συντρόφων που εκτελούσαν χρέη τεχνικής γραμματείας, οι οποίες τόσα χρόνια ανταμείφθηκαν από το ΠΑΣΟΚ και ευελπιστούμε σε μία θετική εξέλιξη των πραγμάτων».
 
Ερωτήματα θέτει η τεχνική γραμματέας για τη στάση του γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης
Στο μεταξύ η τεχνική γραμματέας κα Κυρπόγλου πηγαίνει κανονικά στη δουλειά της χωρίς όμως να έχει πρόσβαση το γραφείο της και χωρίς να κάνει εργασίες στον υπολογιστή. Μιλώντας στο «Ε» διευκρινίζει ότι παραμένει υπάλληλος του ΠΑΣΟΚ εφόσον δεν της έχει κοινοποιηθεί απόλυση και ότι δεν προτίθεται να υπογράψει παραίτηση των δεδουλευμένων της όπως της ζητήθηκε από το κόμμα αλλά θα τα διεκδικήσει νομικά όπως και την αποζημίωσή της: «Κατανοούμε όλοι μας ότι το ΠΑΣΟΚ είναι σε δύσκολη θέση αλλά με την στάση τους μας εξωθούν στα άκρα», επισημαίνει ή κα Κυρπόγλου, η οποία παράλληλα ενώ αναγνωρίζει ότι δεν υπήρχε πρόθεση ρεβανσισμού από τον γραμματέα της Ν.Ε. Ξάνθης αλλά ότι εκτελούσε διαταγές από τα κεντρικά, ωστόσο αναρωτιέται γιατί προέβη μόνο η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης σ’ αυτή την ενέργεια ενώ δεν υπάρχει έγγραφο που να αναθέτει στις νομαρχιακές την μισθοδοσία των τεχνικών γραμματέων και ούτε παράλληλα απόλυσή τους από το κόμμα.
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η σημασία των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου

Λευτέρης Μ. Καρχιμάκης, Υπ. Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Στην πορεία προς τι…