Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Μήνυση Μωραΐτη σε Μακαρίου

Μήνυση Μωραΐτη σε Μακαρίου

0
Moraitis 002-empros
 

Για συκοφαντική δυσφήμηση δια του Τύπου

 

Συνελήφθη την Παρασκευή με αυτόφωρη διαδικασία

 
Στις δικαστικές αίθουσες θα επιλυθεί η διένεξη του ΕΒΕ Ξάνθης με το Δίκτυο Εμπορικών Εκθέσεων και τον κ. Μιχάλη Μακαρίου καθώς την Παρασκευή το απόγευμα ο πρόεδρο του ΕΒΕ κ. Στέλιος Μωραϊτης κατέθεσε μήνυση εναντίον του κ. Μακαρίου στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου.
 
Συνελήφθη επ’ αυτοφόρω…
Ο κ. Μακαρίου οδηγήθηκε με αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα ο οποίος διέταξε προανακριτική εξέταση. Η κατηγορία στοιχειοθετήθηκε και ο κ. Μακαρίου αφέθηκε ελεύθερος το μεσημέρι του Σαββάτου. Ορίστηκε δικάσιμος σε τρεις μήνες
Υπενθυμίζουμε ότι η διένεξη έχει ως αφορμή την ανάθεση της διοργάνωσης της 2ης έκθεσης «Παραγωγής και Εξοικονόμησης Ενέργειας» που θα πραγματοποιηθεί από 11 έως 14 Οκτωβρίου στην Ξάνθη στο Εκθεσιακό Κέντρο «Κλειστό γυμναστήριο Φίλιππος Αμοιρίδης» υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Ξάνθης και την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στην εταιρεία «ΚΥΚΛΟΣ» – ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΣΕΚΗΣ. και όχι στη δική του εταιρεία που ήταν η περσινή διοργανώτρια της έκθεσης. Ο κ. Μωραϊτης εξηγώντας τους λόγους που τον ώθησαν στην κατάθεση μήνυσης εναντίον του κ. Μακαρίου ανάφερε ότι: «Δεν θα. αφήσω τον οποιοδήποτε κ. Μακαρίου να συκοφαντεί το Επιμελητήριο της Ξάνθης και τους εκπροσώπους του αλλά ούτε να εξαπατά τα μέλη του με άλλους επιδεικνύοντας άλλους τιμοκατάλογους απ’ αυτούς που κατέθεσε».
 
ΕΒΕ προς τα μέλη του: Η φετινή έκθεση αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία… «
Στο μεταξύ σε ανακοίνωσή του το ΕΒΕ Ξάνθης ενημερώνει τα μέλη του για την εταιρεία στην οποία ανατέθηκε η διοργάνωση της έκθεσης και τα καλεί να δηλώσουν συμμετοχή: «Κατόπιν αξιολόγησης προσφορών από το Επιμελητήριο Ξάνθης ανατέθηκε φέτος στην εταιρεία «ΚΥΚΛΟΣ» – ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΣΕΚΗΣ η διοργάνωση της«2ης Έκθεσης Παραγωγής & Εξοικονόμησης Ενέργειας» που θα πραγματοποιηθεί από 11 έως 14 Οκτωβρίου στην Ξάνθη στο Εκθεσιακό Κέντρο «Κλειστό γυμναστήριο Φίλιππος Αμοιρίδης» υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Ξάνθης και την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η φετινή έκθεση αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία, θέτει υψηλούς στόχους τόσο ως προς τον αριθμό συμμετοχής εκθετών, όσο και ως προς την ποιότητα των εκθεμάτων, αλλά και τις εμπορικές συμφωνίες που κατά την διάρκεια της θα συναφθούν. Το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών είναι ιδιαίτερα έντονο, μιας και ο κλάδος της θέρμανσης –ψύξης και ότι συνεπάγεται με τον όρο εξοικονόμηση ενέργειας είναι στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα, για το λόγο αυτό το Επιμελητήριο καλεί τις επιχειρήσεις-μέλη του να επισπεύσουν τις διαδικασίες και να δηλώσουν συμμετοχή σε μία άρτια οργανωμένη Έκθεση που στηρίζει την αγορά της Ξάνθης.
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο συνάντησε ο περιφερειάρχης ΑΜΘ,Πρωτοσέλιδο

Ο κ. Τοψίδης συμμετείχε σε αποστολή από τη Ροδόπη, αποτελούμενη από τον μητροπολίτη Μαρωνε…