Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Μαχαίρι από αδελφικό χέρι

Μαχαίρι από αδελφικό χέρι

0
dikasthria 1-empros
 

Συνέβη τη Δευτέρα στην Ηλιόπετρα. Ελαφρύς ο τραυματισμός

 

Δήλωσε αθώος ο κατηγορούμενος. Σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης

 
 
Αδελφός φέρεται να έβγαλε μαχαίρι και να μαχαίρωσε στη κοιλιακή χώρα τον αδελφό του μετά από καυγά παρουσία του ηλικιωμένου πατέρα τους!
 
Συνελήφθη επ’ αυτοφόρω
Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στο χωριό Ηλιόπετρα του Δ. Τοπείρου. Τα δυο αδέλφια διαπληκτίστηκαν σύμφωνα με πληροφορίες μας, για τη σύνταξη του πατέρα τους την οποία διεκδικούν κι οι δυο. Πάνω στον καυγά ο 38χρονος φέρεται να έβγαλε μαχαίρι και να τραυμάτισε τον 46χρονο αδελφό του. Ο τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ξάνθης και σύμφωνα με πληροφορίες μας φέρει ελαφρύ τραύμα όμως θα παραμείνει και σήμερα για νοσηλεία. Ο 38χρονος συνελήφθη με αυτόφωρη διαδικασία από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Ευλάλου και αντιμετωπίζει την κατηγορία παράβασης της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας και του νόμου περί όπλων             
 
Δήλωσε αθώος ο κατηγορούμενος – Σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης
Ο 38χρονος μεταφέρθηκε στο τριμελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης χθες το μεσημέρι προκειμένου να εκδικαστεί η υπόθεσή του με τη διαδικασία του αυτόφωρου. Κατέθεσε αίτημα αναβολής για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του και το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του δίνοντας την προθεσμία μίας μέρας. Η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε για σήμερα στις 1 το μεσημέρι. Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης για προσωρινή άρση της προσωπικής κράτησης του κατηγορημένου παρά την θετική εισήγηση της εισαγγελέως υπό τον όρο να μην συναντηθεί με τον αδελφό του ή τον πατέρα του.
Να σημειώσουμε ότι ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι τέλεσε την πράξη του τραυματισμού του αδελφού του. Συγκεκριμένα ερωτηθείς από τον πρόεδρο αν έχει ηρεμήσει και αν έχει μετανιώσει για ότι έκανε απάντησε ότι δεν έχει κάνει κάτι για να μετανιώσει. Το ίδιο υποστήριξε και ο δικηγόρος του ο oποίος άφησε υπόνοιες ότι ο κατηγορούμενος είναι αθώος. Στο δικαστήριο παραβρίσκονταν και ο ηλικιωμένος πατέρας υποβασταζόμενος από τους συγγενείς του ο οποίος και ξέσπασε σε λυγμούς. Για την υπόθεση κλήθηκαν να καταθέσουν 5 μάρτυρες.
 
 
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…