Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Κίνδυνος στις Θέρμες από τους Βούλγαρους οδηγούς

Κίνδυνος στις Θέρμες από τους Βούλγαρους οδηγούς

0
thermes
 

Πριν είναι αργά να ληφθούν μέτρα

 

Οι κάτοικοι αγωνιούν για τα παιδιά. Πήγαν στο δήμο με υπογραφές όμως δεν έγινε ακόμη τίποτε

 
Ένα σοβαρό θέμα αντιμετωπίζουν οι γονείς παιδιών στους οικισμούς Άνω Θέρμες και Μέσες Θέρμες του Δήμου Μύκης.
Το πρόβλημα των γονιών κυρίως εντοπίζεται στην απότομη μεγάλη αύξηση της κυκλοφορίας Ι.Χ. αυτοκινήτων προερχομένων από τη Βουλγαρία.
Όμως, παράλληλα με την αύξηση του όγκου των αυτοκινήτων που κινούνται στους στενούς δρόμους, εκείνο που προβληματίζει είναι ότι η κίνηση των οχημάτων αυτών γίνεται από τους Βούλγαρους οδηγούς με ταχύτητες πολύ πάνω του ορίου, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για τους μαθητές και τα νέα παιδιά.
 
Αντιδράσεις
nazir hasanΜπροστά στο φαινόμενο αυτό, οι κάτοικοι συγκέντρωσαν υπογραφές διαμαρτυρίας που έθεσαν υπόψιν του δημάρχου κυρίου Τζουκάλ, ο οποίος στη συζήτηση που είχε μαζί τους, τους έκανε γνωστό ότι η ευθύνη επίλυσης του θέματος με τοποθέτηση φαναριών, σαμαράκια, πινακίδων προειδοποιητικών όπως ζήτησαν οι κάτοικοι, πως είναι ευθύνη της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης και της Περιφέρειας.
Για το θέμα αυτό που είναι κυρίαρχο στα δύο χωριά, ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Θερμών, Ναζήρ Χασάν είχε κατ’ επανάληψη ενοχλήσει τη δημοτική αρχή, ζητώντας επιμόνως να παρθεί κάποιο μέτρο πριν θρηνήσουν τα χωριά κάποιο θύμα.
Πάντως, εντύπωση προκαλεί το γεγονός, πως ενώ οι Βούλγαροι οδηγοί όταν οδηγούν στη χώρα τους είναι αρνάκια, μόλις μπουν στη χώρα μας ξεσαλώνουν στην ταχύτητα. Κι αυτό βέβαια ερμηνεύεται από το γεγονός της έλλειψης τροχονομικού ελέγχου.
«Ε»
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ανοίγει από ώρα σε ώρα το taxisnet για τις φορολογικές δηλώσεις 2024

Προσυμπληρωμένες δηλώσεις για μισθωτούς και συνταξιούχους – Ποιοι θα πρέπει να κάνουν τροπ…