Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Χάρη και Μαρία να ζήσετε ευτυχισμένοι!

Χάρη και Μαρία να ζήσετε ευτυχισμένοι!

0
gamos babi1-web
 
«Ποδαρικό» με τέσσερις γάμους στο νέο δημαρχείο
 
Μια κορυφαία στιγμή ευτυχίας έζησαν οι οικογένειες του Χάρη Διαφωνίδη και της Μαρίας Χατζηαβραμίδου το απόγευμα της Παρασκευής, στο γάμο τους στο νέο δημαρχείο της πόλης, όπου την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του «ποδαρικό» έκαναν τέσσερις γάμοι νέων ζευγαριών.
Ο Χάρης και η Μαρία δέχθηκαν, ενώπιον του αντιδημάρχου Δημήτρη Μπένη και των … μαρτύρων τους να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη χαρά και χαμόγελα.
Η τελετή ήταν λιτή και σύντομη, ως είθισται στους πολιτικούς γάμους, ωστόσο αυτό καθόλου δεν περιόρισε τη χαρά και την ευτυχία του νιόπαντρου ζευγαριού, που έλαμπε από νιάτα και ομορφιά, ενώ δεν έλειψαν και τα χιουμοριστικά πειράγματα που έκαναν ακόμη πιο ευχάριστο το κλίμα. Ο γάμος τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ η γιορτή συνεχίστηκε στο πατρικό σπίτι της νύφης με πλούσια εδέσματα και άφθονο κέφι.
Πανευτυχείς βέβαια, οι οικογένειες του ζευγαριού, η μητέρα του γαμπρού Γεωργία, οι γονείς της νύφης Τάκης και Ελένη, καθώς και τα αδέρφια τους Σοφία και Σταύρος, αντίστοιχα.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε τροχιά αναβάθμισης το ελικοδρόμιο Σαμοθράκης

Το έργο, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ, έχει αντικείμενο την επισκευή και συντήρηση των εγκα…