Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Νταλίκα παραβίασε το κόκκινο και συγκρούστηκε με ΙΧ

Νταλίκα παραβίασε το κόκκινο και συγκρούστηκε με ΙΧ

0
troxaio sevath3-web

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν με δύο ασθενοφόρα οι τέσσερις επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, ανάμεσά τους και ένα αγοράκι

 

Η πυροσβεστική απεγκλώβισε την οδηγό. Άλλο ένα τροχαίο στη διασταύρωση της ΣΕΒΑΘ

 
 Ελένη Δια φωνίδου
 
Σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε χθες το απόγευμα λίγο μετά τις 16.00, στη διασταύρωση της ΣΕΒΑΘ όταν νταλίκα με κατεύθυνση προς την Κομοτηνή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που επέστρεφε από κάποια παραλία του δήμου Αβδήρων και κατευθυνόταν προς τα Κιμμέρια. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες η νταλίκα παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη με αποτέλεσμα να χτυπήσει το αυτοκίνητο ακριβώς στη θέση του οδηγού.
Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρεις γυναίκες με ένα αγοράκι, ενώ στη νταλίκα που είχε βουλγάρικες πινακίδες βρισκόταν μόνο οδηγός. Από τη βίαιη σύγκρουση το αυτοκίνητο άλλαξε κατεύθυνση και υπέστη σοβαρές ζημιές. Αμέσως κατέφτασαν δύο ασθενοφόρα, η πυροσβεστική και η τροχαία που έθεσε σε έλεγχο την κυκλοφορία. Στο σημείο συγκεντρώθηκαν αρκετοί περαστικοί.
Η πυροσβεστική κλήθηκε να απεγκλωβίσει την οδηγό, της οποίας η γλώσσα είχε γυρίσει από τη σύγκρουση, αλλά χάρη στην έγκαιρη επέμβαση από την πλευρά των τραυματιοφορέων η εξέλιξη ήταν αίσια. Ωστόσο, δεν έγινε γνωστή η κατάσταση της υγείας των τεσσάρων επιβατών του αυτοκινήτου, ούτε εάν φορούσαν ζώνη τη στιγμή του ατυχήματος. Ο οδηγός της νταλίκας, που δεν τραυματίστηκε, έδωσε τα στοιχεία του στην αστυνομία και στη συνέχεια μετακίνησε το μεγάλο όχημα στο πλάι του δρόμου για να μην εμποδίζει την κυκλοφορία. Ολοσχερής ήταν η καταστροφή του ΙΧ. Η τροχαία διενεργεί την προανάκριση.
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…