Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Καταγγελία: «Έκανε μπαλκόνι στο πεζοδρόμιο!»

Καταγγελία: «Έκανε μπαλκόνι στο πεζοδρόμιο!»

0
olorou 2-web

«Ο ένοικος έχει φτιάξει μπαλκόνι με καγκελόφραχτη περίφραξη καταλαμβάνοντας το μισό πεζοδρόμιο», υποστηρίζει ο καταγγέλλων

 

Νόμιμο ή όχι; Ας επιληφθούν οι αρμόδιοι

 
Μαριάννα Ξανθοπούλου
 
Μεγάλη απήχηση είχε το ρεπορτάζ του «Ε» με τίτλο: «Ζει και βασιλεύει η ανομία στην Π. Πόλη». Άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου για καταγγελίες αναγνωστών μας σύμφωνα με τις οποίες «η ανομία δεν είναι προνόμιο της Π. Πόλης μόνο αλλά επεκτείνεται σ’ όλη την πόλη».
 
Η καταγγελία του συμπολίτη μας
Συγκεκριμένα η καταγγελία του αναγνώστη μας αφορά: «κατάληψη του μισού πεζοδρομίου από ένοικο ισογείου διαμερίσματος επί της οδού Ολόρου 3.». Όπως μας καταγγέλθηκε: «ο ένοικος έχει φτιάξει μπαλκόνι με καγκελόφραχτη περίφραξη καταλαμβάνοντας το μισό πεζοδρόμιο. Επιπλέον έχει τοποθετήσει και ένα τρέιλερ πάνω στο υπόλοιπο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα κανείς πεζός να μη μπορεί να περάσει από κει. Είναι απαράδεκτο.! Μητέρες με καροτσάκια να αναγκάζονται να περνούν καταμεσής του δρόμου θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους και τη ζωή των παιδιών τους επειδή κάποιος εγκατέστησε μπαλκόνι πάνω στο πεζοδρόμιο!», τονίζει με αγανάκτηση ο συμπολίτης μας.
 
Ας επιληφθούν οι αρμόδιοι
Ο φακός του «Ε» φωτογράφισε το συγκεκριμένο μπαλκόνι της καταγγελίας και πλέον επαφίεται στις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν αν συνιστά παρανομία ή όχι η συγκεκριμένη περίπτωση. Ωστόσο ο αντιδήμαρχος της Πολεοδομίας κ. Νίκος Σπυριδόπουλος αναφερόμενος στις διαδικασίες που προαπαιτούνται για τη χάραξη ενός δρόμου επεσήμανε ότι: «Τα θέματα των κοινοχρήστων χώρων, της χάραξης των πεζοδρομίων και των απαλλοτριώσεων διευθετούνται κατά τη χάραξη μιας οδού και έχουν επιλυθεί κατά την κατασκευή του έργου. Ιδιαίτερα στο θέμα των απαλλοτριώσεων αν υπάρχουν αντιδικίες μεταξύ δήμου και δημοτών αυτές ρυθμίζονται με δικαστικές αποφάσεις».
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε τροχιά αναβάθμισης το ελικοδρόμιο Σαμοθράκης

Το έργο, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ, έχει αντικείμενο την επισκευή και συντήρηση των εγκα…