Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Skoda Ξάνθη: Αναχωρεί σήμερα για Κύπρο

Skoda Ξάνθη: Αναχωρεί σήμερα για Κύπρο

0
mantalos
Την Τετάρτη το φιλικό με την Ομόνοια στη Λευκωσία
 
«Κόντρα» Πανόπουλου – Χριστοβασίλη για τη δήλωσή του σχετικά με τον ΠΑΣ
 
 Προπόνηση, ταξίδι και φιλικό περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Skoda Ξάνθη για το τριήμερο που διανύουμε, καθώς η ξανθιώτικη ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία για το πρώτο της επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, για το 2ο γύρο του Europa League, απέναντι στη νικήτρια του ζευγαριού Λίνφιλντ – Φούγκλαφιορντουρ.
Οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη, μετά τις ανάσες που πήραν Παρασκευή και Σάββατο, επέστρεψαν την Κυριακή στα γήπεδα κι έκαναν διπλή προπόνηση, ρίχνοντας το βάρος σε ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης – αντοχής, αλλά και τακτικής.
Τακτική και ασκήσεις σε μικρά τετράγωνα περιλάμβανε και το χθεσινό πρόγραμμα, ενώ για σήμερα έχει προγραμματιστεί πρωινή (08:15) προπόνηση και το απόγευμα (17:00), η ξανθιώτικη αποστολή θα ταξιδέψει στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λευκωσία όπου θα διανυκτερεύσει, ενόψει του φιλικού αγώνα με την Ομόνοια που θα διεξαχθεί το βράδυ (20:00) της Τετάρτης.
 
Βγαίνει 11άδα ενόψει Europa League
 Στο αυριανό φιλικό με την Ομόνοια αναμένεται να φανεί και η 11άδα που θα παρατάξει ο Ν. Καραγεωργίου στον ευρωπαϊκό αγώνα απέναντι (πιθανότατα) στην Λίνφιλντ, στις 18 Ιουλίου, στα Πηγάδια.
Ο τεχνικός της Ξάνθης έχει κατασταλάξει σε αρκετά πρόσωπα και θέσεις σχετικά με το σχήμα που θα χρησιμοποιεί, ενώ απομένουν μερικά ακόμη ερωτηματικά.
Στο περασμένο φιλικό εξάλλου απέναντι στη βουλγαρική Πιρίν φάνηκαν οι προθέσεις του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος για περίπου μία ώρα κράτησε τους ¨βασικούς¨ στο αρχικό σχήμα και οι οποίοι μάλιστα έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Οι θέσεις που φαίνονται ¨καπαρωμένες¨ είναι αυτές των πλάγιων μπακ (Παΐτο αριστερά και Κομεσίδης ή Μπέρτος δεξιά), ενώ στα στόπερ οι Βάλλας – Γούτας έχουν προβάδισμα, με τον Γκοχουρί που υστερεί σε φυσική κατάσταση να χρειάζεται επιπλέον δουλειά σε αυτό τον τομέα. Στα χαφ, οι Ντιέ (εναλλακτικά Φλίσκας) και Μάνταλος περιμένουν να δουν τον παίκτη που θα έρθει ως μεταγραφή και θα συμπληρώνει την τριάδα του κέντρου, όπου θέση διεκδικεί και ο Βασιλακάκης. Οι Μαρίν, Μαρσελίνιο, Σολτάνι θα είναι οι παίκτες που θα χρησιμοποιούνται στα άκρα, ενώ στην επίθεση αναμένεται η 2η μεταγραφή που θα γίνει, με τους Σολτάνι, Ράνο, Ι. Παπαδημητρίου να υπολογίζονται ως λύσεις.
 
«Κόντρα» Χριστοβασίλη – Πανόπουλου!
 «Κόντρα» ξέσπασε ανάμεσα στους μεγαλομετόχους των ομάδων Skoda Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα, Χρήστο Πανόπουλο και Γιώργο Χριστοβασίλη αντίστοιχα, με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου την περασμένη Παρασκευή.
Ο ιδιοκτήτης της ξανθιώτικης ΠΑΕ είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ότι λυπάται για τους φιλάθλους των Ιωαννίνων που έμειναν με τα χαμόγελα και τη χαρά, καθώς αν και κέρδισαν την έξοδο στην Ευρώπη (την οποία πανηγύρισαν δεόντως), τελικά έχασαν το ευρωπαϊκό εισιτήριο λόγω της εμπλοκής στο θέμα των αδειοδοτήσεων.
Ο κ. Χριστοβασίλης από την πλευρά του φαίνεται ότι θίχτηκε από αυτή την παρατήρηση και εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται ευθέως στον Χρήστο Πανόπουλο!
Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Ο κ. Πανόπουλος προφανώς αρέσκεται τελευταίως να συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του αναφερόμενος, όποτε βρίσκει την ευκαιρία, σε ομάδες που κερδίζουν στους αγωνιστικούς χώρους την συμμετοχή τους στην Ευρώπη, μιας και λόγω της δικής του ομάδας αδυνατεί να καταφέρει να ασχολούνται τα Μ.Μ.Ε μαζί του.
Ο κ. Πανόπουλος, την «λύπη» του ας την κρατήσει για τον εαυτό του και όχι για τον ΠΑΣ Γιάννινα και τους φιλάθλους του, εφόσον την δική του ομάδα μόνο στα «χαρτιά» την είχε καταστήσει ικανή φέτος να πετύχει την διάκριση που θα την οδηγούσε στην Ευρώπη. Ίσως σε ένα πρωτάθλημα «χαρτιών» ο κος Πανόπουλος να κατάφερνε να κατακτήσει και το champion league, αλλά προς το παρόν ας αρκεστεί σε αυτό που παίζεται στα γήπεδα και την έβδομη θέση του «πουθενά».
Ο κ. Πανόπουλος ας μη λυπάται για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά εφ’ όσον θέλει να δείχνει τόσο ευαισθητοποιημένος, ας στενοχωριέται που κάποιες ομάδες στην Ελλάδα καταφέρνουν να τους κατασκευάζουν επιδοτούμενες πλήρεις ιδιόκτητες γηπεδικές εγκαταστάσεις και δυο φορές μάλιστα, ενώ σε κάποιες άλλες που τα γήπεδα τους ανήκουν στο ίδιο το κράτος δεν ανακατασκευάζεται καν ο χλοοτάπητας.
Όσο για το ποιος παραμυθιάζει του φιλάθλους, ας κάνει την αυτοκριτική του ο συμπαθής κατά τα λοιπά κ. Πανόπουλος και ας σκεφτεί άλλους τρόπους ώστε να πείσει για το αγαθό των προθέσεων του σχετικά με το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου».
Η ανακοίνωση του ΠΑΣ δεν έμεινε αναπάντητη από πλευράς Χρ. Πανόπουλου καθώς η ξανθιώτικη ΠΑΕ εξέδωσε αμέσως δελτίο τύπου – απάντηση που ανέφερε:
OK. Dr Christovasilis. Έχεις σε όλα δίκαιο. Τέλος. Καληνύχτα…».
Τη συνέντευξη τύπου του Χρ. Πανόπουλου είχαμε δημοσιεύσει στο προηγούμενο φύλλο του «Ε» κι έτσι τα συμπεράσματα… δικά σας!
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …