Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Πέταξε για την… πρόκριση

Πέταξε για την… πρόκριση

0
petaxe prokrisi-web
Στο Μπέλφαστ βρίσκεται από χθες η Skoda Ξάνθη
 
Σήμερα στς 21:45 (ώρα Ελλάδος) ο επαναληπτικός με τη Λίνφιλντ – απευθείας Connx Tv
 
 
petaxan2Με πίστη για την πρόκριση αναχώρησε χθες το πρωί η αποστολή της Skoda Ξάνθη από το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης με προορισμό το Μπέλφαστ, εκεί όπου σήμερα το βράδυ (21:45 ώρα Ελλάδας) θα αντιμετωπίσει τη Λίνφιλντ, στον επαναληπτικό αγώνα με τους Βορειοϊρλανδούς για τη 2η προκριματική φάση του Europa League.
Στο τσάρτερ που ήταν «ντυμένο» στα χρώματα της ξανθιώτικης ομάδας επιβιβάστηκαν 98 άτομα, από τα οποία οι 40 ήταν μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος (παίκτες, προπονητές, συνοδοί, φροντιστές), άλλοι 10 περίπου επιβάτες ήταν εκπρόσωποι του Δ.Σ. της ΠΑΕ και οι υπόλοιποι 50 περίπου ταξιδιώτες ήταν Ξανθιώτες φίλαθλοι.
Λίγο πριν την επιβίβαση, δηλώσεις έκαναν μέλη της Skoda Ξάνθη, σχετικά με τον σημερινό αγώνα.
«Σίγουρα μία νίκη είναι εφικτή. Τώρα αν αυτή έρθει με σκορ 0-1, ή άλλο που χαρίζει απευθείας πρόκριση θα το δούμε στο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και να παίξουμε καλύτερα απ’ ότι στον αγώνα του Α’ γύρου», είπε ο προπονητής της Skoda Ξάνθη Ν. Καραγεωργίου.
petaxan3«Πρέπει να παίξουμε καλύτερα απ’ ότι στο πρώτο παιχνίδι, να πιέσουμε τον αντίπαλό μας και να πετύχουμε γκολ. Αν το καταφέρουμε αυτό μπορούμε να φτάσουμε στην πρόκριση» δήλωσε από την πλευρά του ο Μαρσελίνιο.
Τέλος ο νεαρός επιθετικός Αντώνης Ράνος τόνισε ότι: «Είμαστε πιο διαβασμένοι τώρα και γνωρίζουμε καλύτερα τον αντίπαλο. Πιστεύω μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη και την πρόκριση».
Η πτήση Χρυσούπολη – Μπέλφαστ κράτησε 3 ώρες και 45 λεπτά, ενώ μετά την άφιξη στην πρωτεύουσα της Β. Ιρλανδίας η αποστολή της ΠΑΕ κατέλυσε στο ξενοδοχείο «Ramada Plazza» (6χλμ. Έξω από την πόλη) και οι φίλαθλοι στο ξενοδοχείο «Days», στο κέντρο.
Το απόγευμα υπήρξε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του Ν. Καραγεωργίου και η τελευταία προπόνηση – χαλάρωμα στο «Windsor Park», έδρα της Λίνφιλντ όπου θα διεξαχθεί και ο σημερινός αγώνας (περισότερα σελ. 19).
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …