Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Πενταμελής συμμορία άδειαζε πετρέλαιο από μηχανήματα έργου

Πενταμελής συμμορία άδειαζε πετρέλαιο από μηχανήματα έργου

0
astynomiko 2
Ρήμαξαν τα εργοτάξια της Ροδόπης αφαιρώντας συνολικά 4.000 λίτρα πετρελαίου
 
Εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής τέσσερις περιπτώσεις κλοπής πετρελαίου, από μηχανήματα έργων σε εργοτάξια του Νομού Ροδόπης, οι οποίες είχαν διαπραχθεί τους τελευταίους δύο μήνες. Συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στην ευρύτερη περιοχή της Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, τρία άτομα, δύο άντρες ηλικίας 24 και 22 ετών και μία 24χρονη γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές. Επίσης συνελήφθη και ένας 42χρονος ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, σε άλλα δύο άτομα, 25 και 26 ετών οι οποίοι διέφυγαν την σύλληψη.
Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για τη δράση της ομάδας και εντόπισαν τα δύο Ι.Χ. των δραστών στο εσωτερικό εργοταξίου, σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης ενώ οι πέντε δράστες τη στιγμή εκείνη αφαιρούσαν πετρέλαιο από τα ρεζερβουάρ των μηχανημάτων έργου. Όταν αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν αλλά τελικά τα κατάφεραν οι δύο απ’ αυτούς και αναζητούνται. Στο εργοτάξιο βρέθηκαν 36 άδεια πλαστικά δοχεία, 3 γεμάτα με πετρέλαιο, 1 χειροκίνητη αντλία, 1 λάστιχο, 1 μεταλλική ράβδο μέτρησης πετρελαίου και διάφορα εργαλεία.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες είχαν διαπράξει συνολικά τέσσερις κλοπές από εργοτάξια του νομού αφαιρώντας συνολικά 4.160 λίτρα πετρέλαιο το οποίο στη συνέχεια το διέθεταν έναντι αμοιβής, στον 42χρονο δράστη, ο οποίος συνελήφθη επίσης. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι και στο ποιμνιοστάσιο του 42χρονου βρέθηκαν 221 πλαστικά δοχεία τα οποία και κατασχέθηκαν. Κατασχέθηκαν επίσης τα δύο αυτοκίνητα των δραστών, ενώ οι ποσότητες πετρελαίου που βρέθηκαν αποδόθηκαν στο δικαιούχο τους.
Οι δράστες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…