Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Ντοματοκεφτέδες

Ντοματοκεφτέδες

0
domatokeftedes
500 γρ. ντομάτα φρέσκια αλεσμένη
50 γρ. ψιλοκομμένα φύλλα δυόσμος φρέσκος
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
2 αυγά
αλεύρι όσο πάρει
λάδι για το τηγάνι
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και βάζουμε όσο αλεύρι πάρει, για να γίνει ένας χυλός κανονικός. Ούτε σφιχτός ούτε νερουλός. Αφήνουμε το μίγμα να ξεκουραστεί για 15΄ και κατόπιν τηγανίζουμε ρίχνοντας κουταλιά κουταλιά στο λάδι. Το λάδι δεν θα πρέπει να καίει πολύ γιατί θα κάψει τους ντοματοκεφτέδες απ’ έξω και μέσα θα μείνουν άψητοι. Τους σερβίρουμε σε πιατέλα με ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο και με γιαούρτι στραγγιστό προαιρετικά.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
  • Ριζότο µε µανιτάρια και κρέμα γάλακτος

    -1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο -300 γραμμ. ρύζι arborio -1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο -2 σκελίδες σκόρδο …
  • Βερικοκόπιτα

    12 βερίκοκα (αφαιρούμε τα κουκούτσια) 2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ.γλ. κοφτά μπέι…
  • Κους κους με λαχανικά

    500 γρ. κους κους 1 κύβο βοδινού 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 πράσο ψιλοκομμένο λίγο σέλινο ψιλο…
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ριζότο µε µανιτάρια και κρέμα γάλακτος

-1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο -300 γραμμ. ρύζι arborio -1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο -2 σκελίδες σκόρδο …