Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Μοιραία βουτιά στη Θάσο

Μοιραία βουτιά στη Θάσο

0
voutia thalassa
24χρονος βούτηξε από ύψος στη Χρυσή Αμμουδιά με αποτέλεσμα να χτυπήσει βίαια στο αυχένα. Οι γιατροί αποφάνθηκε ότι προκλήθηκε μόνιμη παράλυση
 
Μοιραία ήταν η βουτιά που έκανε 24χρονος από βραχάκια στην παραλία της Χρυσής Αμμουδιάς Θάσου το Σάββατο το πρωί. Ο άτυχος νέος βρέθηκε στο νησί με τη φίλη του για διακοπές. Σε μια πρωινή βουτιά όμως δεν υπολόγισε τα πολύ ρηχά νερά της συγκεκριμένης παραθαλάσσιας περιοχής, ανέβηκε σε ένα βράχο, όπως και πολλοί άλλοι τουρίστες, κι έκανε βουτιά από ύψος στη θάλασσα. Σε λίγη ώρα το σώμα του έπλεε στα νερά με το πρόσωπο μέσα στη θάλασσα.
Κάτοικοι και τουρίστες έσπευσαν να τον βγάλουν στην αμμουδιά και να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ κάλεσαν και ασθενοφόρο.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του Πρίνου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως έπαθε κάταγμα στον αυχένα, τραύμα που επέφερε μόνιμη παράλυση.
Στη συνέχεια ο 24χρονος μεταφέρθηκε στην Καβάλα και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Καβάλας.
Η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου Σταυρούλα Μπουσμουκίλια δήλωσε ότι:, «ο νεαρός από το χτύπημα έπαθε διατομή νωτιαίου μυελού, φέρει κάταγμα σε σπόνδυλο του αυχένα κι έχει μείνει παράλυτος από το λαιμό και κάτω».
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ανοίγει από ώρα σε ώρα το taxisnet για τις φορολογικές δηλώσεις 2024

Προσυμπληρωμένες δηλώσεις για μισθωτούς και συνταξιούχους – Ποιοι θα πρέπει να κάνουν τροπ…