
1 κιλό καρπούζι χωρίς κουκούτσια
1 κρεμμύδι γλυκό
χυμό από 1 λεμόνι
φέτα μαλακή
κουκουνάρι
δυόσμο
βασιλικό
1 κ. σ. λάδι
3 κ. σ. κρέμα βαλσάμικο
Κόβω σε φέτες το κρεμμύδι και το μαρινάρω για 10′ με το χυμό του λεμονιού, ρίχνω σε καβάκια το καρπούζι και τη φέτα, κουκουνάρι και το βάζω στο ψυγείο να παγώσει για 3/4 της ώρας, μετά ρίχνω το λάδι και την κρέμα, ανακατεύω και ρίχνω ψιλοκομμένα τα αρωματικά και καλή μας όρεξη.