Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Η αστυνομική περιπέτεια ενός ταξιτζή της Ξάνθης

Η αστυνομική περιπέτεια ενός ταξιτζή της Ξάνθης

0
taxi
Πήρε κούρσα μια 22χρονη που «βούτηξε» 5.500 ευρώ και 700 δολάρια από 68χρονο
 
Τους έπιασαν στην Κομοτηνή. Το ερωτικό ραντεβού κατέληξε σε κλοπή
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου
 
Ξεκίνησε αμέριμνος πρωί – πρωί για κούρσα ο οδηγός Eurotaxi κ. Γιώργος Σαββανίδης και νόμισε ότι θα βγάλει καλό μεροκάματο όμως η τύχη του επεφύλαξε μια αστυνομική «περιπέτεια» που ευτυχώς γι’ αυτόν είχε αίσιο τέλος όχι όμως και για την 22χρονη πελάτισσα του!
 
Πήγε για κούρσα και έζησε μια …αστυνομική περιπέτεια
Όπως διηγείται ο ίδιος στο «Ε»: «το πρωί στις 7 παρά δέκα δέχτηκα μια κλήση από το Κέντρο για να πάρω ένα πελάτη από την Αγ. Ελευθερίου. Πήγα εκεί και όντως ανέβηκε στη θέση του συνοδηγού μια νέα κοπέλα η οποία μου ζήτησε να την μεταφέρω στην Κομοτηνή. Μιλούσε άπταιστα ελληνικά όμως με ξενική προφορά. Κάποια στιγμή με ρώτησε αν μιλώ βουλγαρικά. Της είπα όχι και έκτοτε μιλούσε συνέχεια στο κινητό στα βουλγαρικά Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν υποψιάστηκα τίποτα. Αυτό έγινε όταν το Κέντρο με επείγουσα ανακοίνωση ζητούσε πληροφορίες για αυτόν που πήρε πελάτη από γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μας. Αμέσως μετά η κοπέλα μου ζήτησε να την μεταφέρω στην Αλεξανδρούπολη. Κατάλαβα ότι κάτι τρέχει – αν κι εγώ την πήρα από την Αγ. Ελευθερίου και όχι από το ξενοδοχείο. Τα πράγματα έγιναν πιο ξεκάθαρα όταν στην ανατολική έξοδο της Κομοτηνής μας σταμάτησε ένα περιπολικό από την Α.Δ. Ροδόπης και ζήτησε τα στοιχεία μου και τα στοιχεία της κοπέλας. Αμέσως μετά μας ζήτησε να τους ακολουθήσουμε στο τμήμα. Εκείνη τη στιγμή η κοπέλα άφησε ένα δεματάκι τυλιγμένο με χαρτομάντιλο πάνω στη θέση. Αυτό το αντιλήφθηκε ο αστυνομικός και της ζήτησε να το πάρει μαζί της στο τμήμα…Το δεματάκι είχε 5.500 ευρώ και περίπου 1000 δολάρια!. Μου πήραν κατάθεση και εκεί και στην αστυνομική διεύθυνση Ξάνθη όπου μας μετέφεραν. Απ’ ότι έμαθα η κοπέλα παραδέχτηκε την κλοπή του ποσού από ένα 68χρονο».
 
Το ερωτικό ραντεβού κατέληξε σε κλοπή
Όπως έγινε γνωστό από την κατάθεση της κοπέλας αλλά και του 68χρονου ο οποίος ήταν το θύμα κλοπής και ο ίδιος το κατήγγειλε στη αστυνομία της Ξάνθης, οι δυο διαμένουν στην Κομοτηνή όμως έκλεισαν ερωτικό ραντεβού σε ξενοδοχείο της Ξάνθης. Μόνο που η 22χρονη το «εκμεταλλεύτηκε» για να βουτήξει ένα γενναίο ποσό! Προσπάθησε να διαφύγει όμως την εντόπισαν γρήγορα. Να σημειώσουμε ότι ο 68χονος δεν κατέθεσε μήνυση εναντίον της.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…