Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Χαμηλότοκα δάνεια από τις Τράπεζες

Χαμηλότοκα δάνεια από τις Τράπεζες

0
Για Κεφάλαιο Κίνησης και Αγορά Παγίων με επιτόκιο 4,5%
 
«Πήρε μπρος» το πρόγραμμα Επιχειρηματική Επανεκκίνηση, το οποίο προσφέρει δάνειο με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους για τις επιχειρήσεις, καθώς το 50% των κεφαλαίων που εισφέρει το ΕΤΕΑΝ θα είναι άτοκα. Το επιτόκιο διαμορφώνεται στο 50% του κατά περίπτωση ισχύοντος επιτοκίου τραπεζικού δανεισμού της επιχείρησης.
Τα δάνεια θα παρέχονται με ευνοϊκούς όρους και θα αφορούν:
Α) δάνεια επιχειρηματικής ανάπτυξης ειδικού σκοπού (κεφάλαια κίνησης) με εύρος από 10.000 ευρώ έως 300.000 ευρώ ανάλογα με τις λειτουργικές ανάγκες της επιχειρήσεως, ενώ η διάρκεια αποπληρωμής τους δεν θα υπερβαίνει τους 48 μήνες.
Β) σε δάνεια που χρησιμοποιούν επενδυτικά σχέδια επιχειρήσεων με εύρος που θα διαμορφώνεται από 10.000 ευρώ έως 800.000 ευρώ, με διάρκεια 5-12 έτη και δυνατότητα περιόδου χάριτος από 6 μήνες έως 2 έτη, ανάλογα με το χρόνο υλοποίησης της επένδυσης.
Επιτόκιο: Έως 4,5%. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήσεων μέχρι εξαντλήσεως των κεφαλαίων.
Επιλέξιμες για χρηματοδότηση είναι οι υφιστάμενες και υπό ίδρυση πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις όλων των οικονομικών κλάδων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική επικράτεια. Η χορήγηση των δανείων γίνεται απ’ όλες τις τράπεζες και οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν ν’ απευθύνονται στην τράπεζα που συνεργάζονται.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΙΕΛΚΑ: Συγκράτηση τιμών στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ τον Μάρτιο

Πού καταγράφηκαν μειώσεις και αυξήσεις Με ρυθμό 0,28% «έτρεξε» ο πληθωρισμός στα προϊόντα …