Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία 20 εποχικές προσλήψεις στο Δήμο Ξάνθης

20 εποχικές προσλήψεις στο Δήμο Ξάνθης

0
dimarxio xanthi2-web

20 εποχικές προσλήψεις στο Δήμο Ξάνθης

 Θα στελεχώσουν το Τμήμα Καθαριότητας -Έως τις 8 Ιουλίου οι αιτήσεις
 
Είκοσι εποχικούς θα προσλάβει ο Δήμος Ξάνθης για να στελεχώσει το Τμήμα Καθαριότητας. Συγκεκριμένα πρόκειται για 15 ΥΕ Εργατών 4 ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων και μία θέση ΔΕ Οδηγός Λεωφορείου. Το προσωπικό θα προσληφθεί με 8μηνες συμβάσεις. Η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών αιτήσεων ξεκίνησε από την Πέμπτης 27/6/2013 και θα διαρκέσει έως Δευτέρα 8/7/2013.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 25410 28398.
Η αναλυτική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 1/2013 έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του δήμου Ξάνθης.
 

2 ταμίες στη ΔΕΗ Ξάνθης

 
Αιτήσεις μέχρι τις 5 Ιουλίου-61 διοικητικοί για οκτώ μήνες Κλάδος Πωλήσεων στη ΔΕΗ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης
 
61 θέσεις διοικητικού εποχικού προσωπικού με οκτάμηνες συμβάσεις εγκρίθηκαν από το ΑΣΕΠ στους Κλάδους Πωλήσεων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Συνολικά εγκρίθηκαν 128 θέσεις και οι υπόλοιπες 67 αφορούν την Αττική. Ο διαγωνισμός που αφορά στην ΑΜΘ είναι:
► Κλάδος Πωλήσεων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης
Εξήντα μία θέσεις Ταμιών και Διοικητικών γραμματέων θα προκηρύξει η ΔΕΗ για την κάλυψη αναγκών της στη Θεσσαλονίκη, στον Έβρο, στην Πέλλα, στην Καβάλα, στην Πιερία, στο Kιλκίς, στην Κοζάνη, στη Ροδόπη, στη Χαλκιδική, και στην Ξάνθη. Ειδικότερα, τις θέσεις θα καταλάβουν 38 ταμίες και 23 διοικητικοί όλοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, από τους οποίους οι περισσότεροι -20 και 17 αντίστοιχα- θα τοποθετηθούν στον Κλάδο Πωλήσεων Θεσσαλονίκης. Η υποβολή αιτήσεων ξεκίνησε και θα διαρκέσει έως και τις 5 Ιουλίου. Περισσότερες πληροφορίες για την κατανομή των θέσεων παρέχονται στο τηλέφωνο 2310-482277.
 

320 νέα στελέχη στο Λιμενικό Σώμα

 Διαγωνισμός τον Αύγουστο -Θα προσληφθούν 80 δόκιμοι σημαιοφόροι, 60 υπαξιωματικοί και 180 δόκιμοι λιμενοφύλακες
 
limenikoi-webΣτην πρόσληψη 320 νέων στελεχών στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή αναμένεται να προχωρήσει εντός του Αυγούστου το υπουργείο Ναυτιλίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νέες προσλήψεις θα αφορούν Αξιωματικούς αλλά και Λιμενοφύλακες, ενώ ο πρώτος διαγωνισμός θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα και θα αφορά 80 δόκιμους σημαιοφόρους.
Ήδη μιλώντας στη Βουλή ο νέος υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Ιωάννης Βαρβιτσιώτης τόνισε πως η θωράκιση του Αιγαίου αποτελεί κυβερνητική επιλογή και παρά τις οικονομικές δυσκολίες το Λιμενικό θα είναι από τα πρώτα Σώματα που θα κάνει προσλήψεις.
 
Τρεις διαγωνισμοί
Οι 80 δόκιμοι Σημαιοφόροι που θα προσληφθούν στο Λιμενικό Σώμα θα περάσουν από γραπτές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες. Από αυτούς, οι 48 θα είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ, οι 16 διπλωματούχοι πλοίαρχοι ή μηχανικοί των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού και οι υπόλοιποι 16 θα είναι πτυχιούχοι Πολυτεχνικών Σχολών.
80 δόκιμοι σημαιοφόροι, 60 υπαξιωματικοί και 180 δόκιμοι λιμενοφύλακες.
Στη διαδικασία θα συμμετέχουν πτυχιούχοι που δεν έχουν υπερβεί το 27ο έτος της ηλικίας τους, έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1.70μ. και οι γυναίκες 1.60μ. και διαθέτουν καλή γνώση μιαε τουλάχιστον ξένης γλώσσας και γνώση χειρισμού Η/Υ.
Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν γραπτά με θέματα πλήρους ανάπτυξης στα κοινά μαθήματα: Ελληνικά, Έκθεση Ιδεών, Στοιχεία Ναυτικού Δικαίου και Διοικητικό Δίκαιο, ενώ η εξέταση περιλαμβάνει και ειδικά μαθήματα όπως: Ποινικό Δίκαιο, Bασικές Αρχές Οικονομίας, Ανώτερα Μαθηματικά, Φυσική, Ναυτιλία, Ναυπηγική, ΜΕΚ, ανάλογα με το πτυχίο των εξεταζομένων. Οι αθλητικές δοκιμασίες, τέλος, θα περιλαμβάνουν μόνο ελεύθερη κολύμβηση σε απόσταση 50 μέτρων σε χρόνο 2 λεπτών (μία προσπάθεια).
Υπό κατάρτιση είναι η προκήρυξη κατάταξης περίπου 60 Υπαξιωματικών (ανδρών και γυναικών) στο Λιμενικό Σώμα, που αφορά απόφοιτους ΑΕΙ, κυρίως οικονομικών σχολών, Νομικής, τμημάτων του Πολυτεχνείου (π.χ. Ναυπηγών) αλλά και Σχολών του Εμπορικού Ναυτικού. Απαραίτητη προϋπόθεση για τους υποψήφιους είναι η καλή γνώση μιαε τουλάχιστον ξένης γλώσσας, ενώ ως όριο ηλικίας αναμένεται να θεσπιστεί το 28ο έτος.
 
180 Λιμενοφύλακες
Τέλος, υπάρχει αίτημα για την κατάταξη περίπου 180 δόκιμων Λιμενοφυλάκων, που αφορά υποψηφίους με Απολυτήριο τίτλο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τριετούς φοίτησης για τα ημερήσια λύκεια, ή τετραετούς φοίτησης για τα εσπερινά λύκεια.
Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι Έλληνες πολίτες και να μην έχουν υπερβεί το 26ο έτος τα ηλικία τους, ενώ οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,70μ. και οι γυναίκες τουλάχιστον 1,60μ. Απαραίτητη θεωρείται η γνώση χειρισμού Η/Υ, καθώς και μιας τουλάχιστον ξένης γλώσσας (αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής ή ιταλικής ή ισπανικής).
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Παράταση έως σήμερα 27/3 για 1.213 προσλήψεις στη Δημοτική Αστυνομία

Επίσημη ανακοίνωση από την Ανεξάρτητη Αρχή – 4 προσλήψεις για την Δημοτική Αστυνομία…