Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Για 14η φορά στην Ξάνθη ο Τέρενς Κουίκ

Για 14η φορά στην Ξάνθη ο Τέρενς Κουίκ

0
kouik xanthi
Ισχυριζόμενος ότι με αφορμή την επίσκεψη Βενιζέλου στην Άγκυρα, υπάρχει κινητικότητα των πρακτόρων του Προξενείου στη Θράκη
 
Νέα επίσκεψη πραγματοποιεί εκτάκτως από χθες το πρωί στην Κομοτηνή και την Ξάνθη, ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ. Είναι το 14ο ταξίδι του στη Θράκη, μέσα σε 10 μήνες.
Έχουν προγραμματισθεί συναντήσεις με φορείς της περιοχής για προβλήματα που απασχολούν τους δύο νομούς, αλλά και συσκέψεις με πολιτευτές και μέλη των τοπικών Συντονιστικών του Κινήματος με άξονα τις δράσεις του Προξενείου Κομοτηνής και τις κινήσεις από την πλευρά του κόμματος. Στην περιοδεία του τον συνόδευσε ο μειονοτικός πολιτευτής των ΑΝΕΛ από την Ξάνθη και πομάκος, ο Μεχμετ Αλή Ιρφάν.
«Το βασικότερο κίνητρο αυτής της νέας επίσκεψής μου είναι διάφορες «συμπτωματικές» κινήσεις των πρακτόρων του εδώ τουρκικού Προξενείου σε σχέση με το ταξίδι του Υπουργού Εξωτερικών κ. Ευάγγελου Βενιζέλου στην Άγκυρα», ανέφερε σε δηλώσεις του από τη Θράκη ο κ. Κουίκ, συνιστώντας στο Προξενείο «να περιοριστεί αυστηρά μέσα στα όρια της διπλωματικής του αποστολής, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη τη Συνθήκη της Λωζάννης που δεν αλλάζει».
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…