Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Τρόφιμα του Ερυθρού Σταυρού στην Ξάνθη

Τρόφιμα του Ερυθρού Σταυρού στην Ξάνθη

0
eruthros stauros 2-web

Θα διανεμηθούν στο Κέντρο Κράτησης και στο Δροσερό

 

Έκκληση Μαργαριτοπούλου για περισσότερα τρόφιμα

 

Αναμφισβήτητα ο Ερυθρός Σταυρός αποτελεί τον μεγαλύτερο μη κυβερνητικό οργανισμό στην Ελλάδα με σύνθετο έργο που βασίζεται στην εθελοντική δράση και την άμεση ανταπόκριση των πολιτών. Προσφέρει αρωγή και συμπαράσταση στα θύματα θεομηνιών και επιδημιών, τόσο αυτόνομα όσο και σε συνεργασία με το Κράτος και άλλους κοινωνικούς φορείς. Οι εθελοντές που τον στελεχώνουν στέκονται δίπλα σε κάθε άνθρωπο, οικογένεια ή ομάδα που αντιμετωπίζει δυσκολίες χωρίς να θέτει φυλετικά, εθνικά ή οικονομικής κατάστασης όρια στη δράση του.
Αυτό το πρόσωπο επιβεβαίωσε και χθες Δευτέρα 10 Ιουνίου, όπου για δεύτερη χρονιά έλαβε το περιφερειακό τμήμα της πόλης μας φορτίο από τα κεντρικά του οργανισμού. Ένα φορτηγό γεμάτο τρόφιμα, είδη ένδυσης, απορρυπαντικά, αντισηπτικά, τετράδια, παιχνίδια και πολλά άλλα ξεφορτώθηκαν χάρη στη βοήθεια των εθελοντών της πόλης.
erythros 1-emprosΜιλώντας με την πρόεδρο του περιφερειακού τμήματος Ξάνθης, κ. Μαργαριτοπούλου Χαρίκλεια, ενημερωθήκαμε για την αναγκαιότητα αυτών των φορτίων καθώς και για τις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν. «Τα αγαθά θα διατεθούν όπως και την προηγούμενη φορά στα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών στην Ξάνθη και στη Ροδόπη, στο Δροσερό αλλά και σε όσους το έχουν ανάγκη» δήλωσε η κ. Μαργαριτοπούλου. Επιπλέον τόνισε την ανάγκη για επιπλέον τρόφιμα και έκανε έκκληση στους πολίτες της Ξάνθης για βοήθεια, καθώς το φορτίο δεν επαρκεί λόγω των αυξημένων αναγκών των συμπολιτών μας.
Υπενθυμίζουμε ότι ο οργανισμός δέχεται ακόμα και μεταχειρισμένα αντικείμενα αρκεί να είναι καθαρά και καλοδιατηρημένα. Για επικοινωνία με το Περιφερειακό τμήμα Ξάνθης μπορείτε να καλέσετε στον αριθμό 2541 0 70031.
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκδήλωση με θέμα τη βία στα σχολεία από την ΕΛΜΕ Ξάνθης και τον Διδασκαλικό Σύλλογο Ξάνθης

Θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι» σήμερα το απόγε…