Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Skoda Ξάνθη: «Πρώτη» με έντονο το νεανικό στοιχείο

Skoda Ξάνθη: «Πρώτη» με έντονο το νεανικό στοιχείο

0
neoi proponisi
Περιμένοντας την απόφαση της UEFA για τις αδειοδοτήσεις ξεκίνησε χθες η προετοιμασία
 
Ν. Καραγεωργίου: «Να χτίσουμε μία ομάδα ανταγωνιστική»
 
Προσγειωμένοι και στην… αναμονή για την απόφαση της UEFA, που θα κρίνει ποια ομάδα θα παίξει στο Europa League της επόμενης περιόδου, παρουσιάστηκαν προπονητικό επιτελείο και παίκτες της Skoda Ξάνθη, στη χθεσινή «επίσημη πρώτη» προπόνηση, με την οποία ξεκίνησε ουσιαστικά και η προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Το κλίμα ήταν ευχάριστο με το… νεανικό στοιχείο να είναι έντονο, καθώς αρκετοί είναι οι νεαροί παίκτες που βρίσκονται στο έμψυχο δυναμικό και όπως φαίνεται υπολογίζονται από τον προπονητή της Skoda Ξάνθη, Νίκο Καραγεωργίου.
Πριν την έναρξη της προπόνησης τελέσθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς. Μάλιστα στο σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιότατος φάνηκε αρκετά ενημερωμένος, καθώς και ο ίδιος γνώριζε το ζήτημα που έχει προκύψει στην UEFA με τις αδειοδοτήσεις των ελληνικών ομάδων και το ενδεχόμενο να παίξει η Ξάνθη στο Europa League.
Το «παρών» στον αγιασμό έδωσε σύσσωμο το Δ.Σ. της ξανθιώτικης ΠΑΕ (απουσίαζε ο μεγαλομέτοχος Χρ. Πανόπουλος), αλλά και περίπου 50 φίλαθλοι που εμψύχωσαν τους παίκτες με συνθήματα και χειροκροτήματα.
Για διάφορους λόγους απουσίαζαν οι Τσέμα, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Μαρίν, Ντιέ, Μάνταλος, αλλά και οι Αντώνης Ράνος, Δημήτρης Γούτας, οι οποίοι βρίσκονται στην Τουρκία με την Εθνική Νέων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων.
Αντίθετα το «παρών» με τους υπόλοιπους παίκτες του ¨ρόστερ¨ (αναλυτικά στη σελ. 16) έδωσε ο Ντανιέλ Κούτεφ.
 
Δηλώσεις
Ο Νίκος Καραγεωργίου στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την υποδοχή από τον κόσμο. Φέτος θέλουμε να χτίσουμε μία ομάδα ανταγωνιστική που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Οι φίλαθλοι πάντα θέλουν και ζητούν περισσότερα πράγματα από τον αγαπημένο τους σύλλογο κι εμείς θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε. Η πορεία της Skoda Ξάνθη πέρσι, στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, ήταν πολύ καλή και πάνω σ’ αυτήν πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Ο κορμός της ομάδας είναι ο ίδιος και θα ενισχυθούμε με ακόμη 4 ή 5 μεταγραφικές κινήσεις».
Ο Δημήτρης Κυριακίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νέα σελίδα στην καριέρα του ενώ οι νεαροί παίκτες που προωθήθηκαν από την Κ-20 φέτος αφού ευχαρίστησαν αρχικά την ξανθιώτικη ομάδα για την δυνατότητα που τους δίνει, τόνισαν πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις.

Δημήτρης Καλτέκης

dkaltekis@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …