Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Έρωτας με «το στανιό» δε γίνεται…

Έρωτας με «το στανιό» δε γίνεται…

0
sex 1

Δεκτά έκανε τα ασφαλιστικά μέτρα το Πρωτοδικείο Ξάνθης για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης 50χρονης σε 35χρονο

 

Της απαγόρευσαν να τον πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων!

Αν συνεχίσει θα πάει αυτόφωρο

 

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 
 

Ο έρωτας δεν έχει λογική μόνο που στην περίπτωση της 50χρονης Ξανθιώτισσας ο ανεκπλήρωτος έρωτάς της για ένα 35χρονο της έχει γίνει εμμονή σε σημείο όμως που έχει καταντήσει ιδιαίτερα πιεστική, ενοχλητική για τον νεαρό άνδρα ο οποίος ζήτησε βοήθεια από τη δικαιοσύνη καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα. ζητώντας και πετυχαίνοντας να της απαγορευτεί να τον προσεγγίζει ή να τον ενοχλεί.

Της απαγόρευσαν να τον πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων!

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα και όπως αποκαλύπτει το xanthipress.gr σύμφωνα με την απόφαση το Μονομελές Πρωτοδικείο απαγορεύει στην 50χρονη να τηλεφωνεί ή να στέλνει μηνύματα στο νεαρό άνδρα, όπως επίσης και να τον πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων ! Η απόφαση ισχύει μέχρι να εκδικαστεί η κύρια αγωγή που έχει κατατεθεί ενώ για κάθε παράβαση η 50χρονη θα πληρώνει 500 ευρώ !

Έρωτας είναι η αιτία….

Ο παθιασμένος έρωτας της 50χρονης για τον νεαρό άνδρα άρχισε από τότε που ήταν συνάδελφοι στην ίδια εταιρεία. Όπως ισχυρίζεται ο 35χρονος οι σχέσεις του ήταν πάντα τυπικές και δεν υπήρξε καμιά είδους στενότερη σχέση που να δικαιολογεί τη συμπεριφορά της. Αυτό – σύμφωνα με πληροφορείς – πιστοποιείται και από τα μηνύματα της 50χρονης. Μετά από κάποιο καιρό ο νεαρός έφυγε από την εταιρεία και προσλήφθηκε σ’ άλλη εταιρεία. Τότε η 50χρονη άρχισε να τον «βομβαρδίζει» με SMS με τηλεφωνήματα στο κινητό του και το τηλέφωνο της εταιρίας που δουλεύει. Επίσης άρχισε να τον παρακολουθεί, να περνάει από το σπίτι του καθημερινά και να «στήνεται» απέναντι σε όποιον χώρο διασκέδασης πήγαινε. Γενικώς του «έσπασε τα νεύρα» με την επιμονή και την εμμονή της, ιδιαίτερα μάλιστα από την στιγμή που της είχε καταστήσει σαφές ότι τον ενοχλεί και ότι δεν πρόκειται να ανταποκριθεί στον έρωτά της. Πρόβλημα όμως δημιουργεί και στην αγαπημένη του 35χρονου καθώς το ζευγάρι δεν βρίσκει ησυχία από την πιεστική της συμπεριφορά. Σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι τόσο το πάθος της και ο έρωτάς της που δηλώνει ότι δεν την ενδιαφέρει αν το μάθει η οικογένειά της. Η 50χρονη είναι διαζευγμένη και έχει δύο μεγάλα παιδιά. Είδε και απόειδε ο 35χρονος και προσέφυγε στον εισαγγελέα ζητώντας συμβουλευτική υποστήριξη. Κλήθηκε από τον εισαγγελέα όμως παρά τις παραινέσεις του δεν συνετίστηκε. Έτσι ο 35χρονος αναγκάστηκε να οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα. Η αίτησή του συζητήθηκε στις 27 Μαΐου.

Δεν είναι γνωστό αν η απόφαση του Πρωτοδικείου τελικά την συνετίσει αν όμως όχι τότε αντιμετωπίζει προσαγωγή στο αυτόφωρο. Να σημειώσουμε ότι η πλευρά του ενάγοντα προσπαθεί να χειριστεί το θέμα με διακριτικότητα και λεπτότητα όμως η 50χρονη με την στάση της εξωθεί τα πράγματα στα άκρα.

 Πολλές οι γυναίκες θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης

Αίσθηση έχει προκαλέσει το περιστατικό και είναι το πρώτο θέμα συζήτησης στην πόλη καθώς περιπτώσεις σαν κι αυτές που να οδηγούνται μάλιστα και στα δικαστήρια είναι σπανιότατες στην τοπική μας κοινωνία όχι όμως και το …αντίστροφο μόνο που όταν μια γυναίκα παρενοχλείται σεξουαλικά σπανίως φτάνει στα δικαστήρια, λειτουργώντας υπό τον φόβο του διασυρμού και της στιγμάτωσης της ίδιας. Είναι κι αυτό ένα νοσηρό σύμπτωμα μιας ανδροκρατούμενης – ακόμη – κοινωνίας!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δυσεύρετο το εργατικό δυναμικό στην Ξάνθη

Προσφορά εργασίας υπάρχει αλλά οι άνεργοι προτιμούν τα επιδόματα –  Παράπονα εργοδοτ…