Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για τους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς των ΕΠΑΣ

Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για τους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς των ΕΠΑΣ

0
epas
Μπορούν να υποβάλουν αίτηση μόνο για ένα νομό, αλλά να αξιολογηθούν σε όσες ειδικότητες θέλουν
 
Αρχίζει σήμερα και θα συνεχιστεί μέχρι και τις 02/07/2013, από 8:00 π.μ. έως 14:00 η υποβολή αιτήσεων για τις θέσεις ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού που θα καλύψει τις ανάγκες των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων των ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, για το σχολικό έτος 2013-2014.
Ο ΟΑΕΔ καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν ή να αποστείλουν ταχυδρομικώς (συστημένα) ή με courier τις αιτήσεις, καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που προβλέπονται για κάθε θέση ωρομίσθιου εκπαιδευτικού, για τα Σχολεία των Νομών
Για τη ΑΜΘ η αίτηση και τα δικαιολογητικά θα πρέπει να αποσταλούν στην ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Καβάλας, υπόψη Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού της Περ/κής Δ/νσης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Δ/νση : Περιγιάλι 2 Καβάλας, Τ.Κ. 65201-Τ.Θ.1326, τηλ. 2510 – 228834, 2510-231166.
Κάθε υποψήφιος έχει τη δυνατότητα να υποβάλει αίτηση σε ένα μόνο Νομό και να δηλώσει ότι επιθυμεί να αξιολογηθεί για την ίδια ειδικότητα και σε όποιες από τις άλλες ΕΠΑ.Σ του Ο.Α.Ε.Δ. του ιδίου Νομού, επιθυμεί.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων θα δημιουργηθούν Πίνακες Αξιολόγησης και Επιλογής ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού, που θα ισχύουν για ολόκληρο το σχολικό έτος 2013-2014.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε τροχιά αναβάθμισης το ελικοδρόμιο Σαμοθράκης

Το έργο, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ, έχει αντικείμενο την επισκευή και συντήρηση των εγκα…