Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Η Ξάνθη σε δημοφιλή τουριστική καμπάνια

Η Ξάνθη σε δημοφιλή τουριστική καμπάνια

0
meetworldgreece8 web
Το Meet The World In Greece μιας ομάδας εθελοντών ενθουσίασε για τον τρόπο που παρουσιάζει τις ομορφιές και τις αντιθέσεις της χώρας μας
 
Το ενδιαφέρον τω χρηστών του διαδικτύου έχει συγκεντρώσει μία μοναδική καμπάνια εθελοντών από την Ελλάδα, που παρουσιάζουν μέσα από εικόνες την ασύγκριτη ομορφιά και τις αντιθέσεις που συγκεντρώνονται στη χώρα μας. Σημεία της Ελλάδας παρουσιάζονται ως οι διασημότεροι και ομορφότεροι τουριστικοί προορισμοί και ως τα πιο γοητευτικά σημεία του γαλαξία μας!
Ανάμεσά τους περίοπτη θέση έχει και η Ξάνθη με την πιο πολυδιαφημισμένη, και όχι αδίκως, γωνία της στη συμβολή των οδών Πινδάρου και Ορφέως, στην Παλιά Πόλη.
Το γραφικό σοκάκι παρουσιάζεται ως «Ίστανμπουλ», Κωνσταντινούπολη και βρίσκεται στο κέντρο μιας από τις φωτογραφίες. Αντιστοίχως, ο Φλοίσβος γίνεται Μονακό, οι φοίνικες του Ελληνικού Φλόριντα, η Πύλος Νότια Αφρική και μαζί με τις άλλες πανέμορφες περιοχές της χώρας, αποτυπώνουν με μοναδικό και ευφυή τρόπο τις αντιθέσεις και την ποικιλία της χώρας μας σε εικόνες και χρώματα, που την καθιστούν ένα σπάνιο τουριστικό προορισμό που δε περιορίζεται μόνο στο ένα και γνωστό είδος τουρισμού.
 
«Γνώρισε τον κόσμο στην Ελλάδα»
Το Meet The World In Greece, «Γνώρισε τον κόσμο στην Ελλάδα» έτυχε μεγάλης αποδοχής, δίνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι περιττεύουν οι πολυδάπανες καμπάνιες, χωρίς ύφος που περιορίζονται στα τετριμμένα και όσα έχουν παρουσιαστεί πολλάκις στο παρελθόν. To concept είναι του Άρη Καλογερόπουλου.
Οπωσδήποτε η ένταξη και της Ξάνθης σε αυτή τη καμπάνια, σε συνδυασμό με την αποδοχή που έχει τύχει, έχει τη σημασία της για τον τουρισμό στην περιοχή, αφού η πόλη μας γίνεται γνωστή και συμπεριλαμβάνεται στις πιο όμορφες γωνιές της χώρας μας.
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ανοίγει από ώρα σε ώρα το taxisnet για τις φορολογικές δηλώσεις 2024

Προσυμπληρωμένες δηλώσεις για μισθωτούς και συνταξιούχους – Ποιοι θα πρέπει να κάνουν τροπ…