Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Γόνιμος διάλογος στην Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠΑΣΟΚ

Γόνιμος διάλογος στην Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠΑΣΟΚ

0
Tsartsaras-empros

Την Κυριακή οι εκλογές των Οργάνων. Τι συζητήθηκε

 

Ενώ σήμερα Τετάρτη 5 Ιουνίου λήγει η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τα όργανα του ΠΑΣΟΚ (Νομαρχιακή Επιτροπή, Νομαρχιακών Επιτροπών Καταστατικού και Πιστοποίησης και Συντονιστικών Επιτροπών) με κατάθεση υποψηφιοτήτων μέχρι 20.00μ.μ. ώρα, τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε Νομαρχιακή Συνέλευση στο ξενοδοχείο Νατάσα.

Στην Συνέλευση παραβρέθηκαν σχετικά λίγα μέλη (απουσίαζαν μέλη της απερχόμενης μάλιστα Ν.Ε.) ενώ εκτός του απερχόμενου Γραμματέα Αχιλλέα Τσαρτσάρα που συντόνισε τη διαδικασία, ήταν παρόντα τα μέλη Χρήστος Παπαστεργίου και Παναγ. Ψαρράς. Μετά τη σύντομη πολιτική εισήγηση του Χρ. Παπαστεργίου, ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος και ανταλλαγή απόψεων με τα παριστάμενα μέλη, ασκήθηκε κριτική για το παρελθόν, έγινε αναφορά στη συγκυβέρνηση των τριών κομμάτων και τον ρόλο του ΠΑΣΟΚ σ’ αυτήν.

Τονίσθηκε ότι στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, το ΠΑΣΟΚ ν’ αποφύγει να δώσει χρίσματα. Στήριξη ναι, όχι χρίσμα. Αυτό, λέχθηκε, θα το κάνει η κοινωνία που θα αποφασίσει με τοπικά κριτήρια για άτομα καταξιωμένα στην περιοχή, με γνώσεις, ικανότητες και ήθος. Τονίστηκε ακόμη πως θα πρέπει το ΠΑΣΟΚ μέσω των οργανώσεών του, να κάνει βήματα επαναπροσέγγισης σε προσωπικό επίπεδο και να αγκαλιάσει τους ανθρώπους μέσω των προβλημάτων τους, με ρεαλισμό και ειλικρίνεια, λέγοντας αλήθειες για το ποιο είναι, τι πιστεύει και τι θα κάνει, χρησιμοποιώντας νέα πρόσωπα με δημιουργικές ιδέες και προτάσεις.

Γενικά, ο διάλογος που αναπτύχθηκε ήταν γόνιμος, δημιουργικός, ενίοτε έντονος, αλλά κόσμιος, και ξεχώρισε η πρόταση το ΠΑΣΟΚ να επανεξετάσει τη θέση και αποστολή του στην τρικομματική κυβέρνηση, διότι έχει ζημιωθεί εκλογικά από τη συμμετοχή του σ’ αυτή.

Στην κρίσιμη χρονικά Γενική Συνέλευση, εκτός των άλλων, παραβρέθηκαν τα μέλη: Φώτης Σιδερίδης, Καλλιγάς, Βορίδης, Ψωμιάδης, Τσαπατώλης, Αμπατζής, Εγγλεζάκης, Αμανατίδης, Αντωνιάδης, Χ. Πούλιος, Τσολακίδης Β. και άλλοι.

 Την Κυριακή οι εκλογές

 Υπενθυμίζουμε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων θα διεξαχθούν την Κυριακή 9 Ιουνίου από 9.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα.

«Ε»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στ. Κούλογλου: «Οφείλουμε να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη επί ΣΥΡΙΖΑ»

Ο δημοσιογράφος και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής, αυτή τη φορά με τη Νέα Αριστερά, παρε…